Robert Turcescu il ataca la amanta pe Dinu Patriciu - razbunare de ziua presei

Luni, 03 Mai 2010, ora 18:28
15743 citiri
Robert Turcescu il ataca la amanta pe Dinu Patriciu - razbunare de ziua presei

Jurnalistul Robert Turcescu a decis, luni, sa se "razbune" pe omul de afaceri Dinu Patriciu prin intermediul retelelor de socializare. Dupa ce tabloidul 'Click' l-a mentionat in lista celor care "s-au cuplat cu prietena sotiei", acesta se foloseste de Twitter si Facebook pentru a face, la randul sau, "dezvaluiri" picante.

"Robert Turcescu a luat decizia de a se separa de sotia lui in urma cu cinci ani, cand si-a declarat si iubirea fata de Oana Sarbu. Cantareata i-a castigat prietenia Corinei, sotia lui Robert, iar apropiatii sustin ca Oana ii vizita aproape zilnic, folosind multe din destainuirile Corinei pentru a-l indeparta de Robert Turcescu de aceasta.

Intre prezentatorul tv si cantareata s-a legat o prietenie de suflet, Robert gasind in ea un refugiu, motiv care l-a determinat sa ii ceara si divortul sotiei", scria, sambata, Click!.

Reactia lui Robert Turcescu la aceste informatii a venit pe Twitter si pe Facebook: "Asa cretini precum cei de la Click, mai rar! Azi am citit o fabulatie care intrece orice limita a prostiei. Bleah, ce greata!".

Mai mult, Robert Turcescu a inceput sa faca "dezvaluri" similare, despre viata personala a altor persoane publice, lovind cel mai tare in Dinu Patriciu, patronul Click, cu o serie de afirmatii despre presupuse amante ale sale si ale unor sefi din cadrul Adevarul Holding/tabloidul Click.

Asa zisele dezvaluiri vin chiar in ziua in care jurnalistii din intreaga lume sarbatoresc Ziua Mondiala a Libertatii Presei. Robert Turcescu doreste sa ii atraga atentia lui Dinu Patriciu ca stirile din trustul sau ar trebui sa se bazeze mai mult pe informatii veridice decat pe informatii "pe surse".

Turcescu sustine ca va continua astfel "pana vor pricepe ce efecte au asemenea afirmatii fara legatura cu realitatea", vehiculate in presa. "S-ar putea ca Dinu Patriciu sa nici nu o cunoasca pe femeia aceea, dar sunt deja oameni care cred ceea ce scriu eu pe Twitter si transmit mai departe. Este felul meu de a ma razbuna pe povestea aceea, publicata sambata", a adaugat el pentru Hotnews.

Iata mai jos o parte din "razbunarea" lui Turcescu pe Internet:

"Alfina Nassyrova este numele amantei lui Patriciu. A fost Miss Kazahstan 2008, iar mogulul a cunoscut-o pe cand negocia vanzarea Petromidia."

"Informatii noi din redactia "Click": red. sef Cristian Stancu a fost parasit de sotie pentru Andrei Constantinescu, seful sectiei VEDETE!"

"Si inca una absolut senzationala: Adrian Halpert si-a anuntat prietenii ca divorteaza! El s-a cuplat cu fosta sotie a lui Dinu Patriciu."

"Dana Patriciu, inselata de miliardar? Actuala sotie a miliardarului Dinu Patriciu s-a plins unor apropiati ca se simte neglijata. Ea e vazuta foarte des in compania altor neveste de magnati romani cu care-si petrece mai tot timpul facind shopping, "boala" specifica femeilor cu bani, dar neglijate de soti. Despre Dinu Patriciu gurile rele spun ca ar avea o relatie cu o femeie kazaha cu mult mai tanara decat el!".

UPDATE 1: Se pare ca demersul lui Robert Turcescu de a-i face pe jurnalistii de la Click ca recunoasca ca nu face parte din grupul celor care si-au parasit nevasta pentru prietena acesteia a functionat, iar realizatorul radio-tv a primit scuzele de rigoare din partea sefilor tabloidului.

"M-au sunat A. Halpert si redactorul-sef de la Click sa-mi prezinte scuzele redactiei pentru aberatia publicata sambata in Click. Deci, a functionat. Multumesc tuturor colegilor care mi-au inteles si mi-au sustinut demersul. Va indemn doar sa incercam sa luam atitudine ceva mai des", este ultimul post al lui Turcescu pe Twitter.

UPDATE 2: Click a publicat luni seara un scurt articol in care redactia cere scuze pentru informatiile neverificate publicate si anunta ca a sanctionat-o pe jurnalista vinovata.

"Dintr-o grava si regretabila eroare de documentare jurnalistica, in editia de duminica a ziarului nostru a aparut informatia conform careia cantareata Oana Sarbu si fosta sotie a jurnalistului Robert Turcescu s-ar cunoaste de ani de zile. Acest lucru este fals!

Totodata, mentionam ca redactia Click! nu a intentionat sa aduca vreun prejudiciu imaginii realizatorului tv, familiei acestuia sau actualei sale prietene.

Ne cerem scuze pentru greseala comisa! Mai mult, precizam ca acest gen de informatie neverificata nu se incadreaza in principiile jurnalistice pe care reporterii Click! sunt obligati sa le respecte.

Drept urmare, autorul materialului, Cristina Herea, a fost sanctionata cu taierea salariului pe doua luni si un ultim avertisment", se arata in paginile Click.

A.B.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#Robert Turcescu razbunare Dinu Patriciu, #Turcescu amanta Click , #stiri Robert Turcescu