Robert Turcescu, dupa ce Basescu a sustinut legalizarea prostitutiei: S-a grabit sau l-a luat valul aparitiilor TV

Vineri, 23 August 2019, ora 13:14
6631 citiri
Robert Turcescu, dupa ce Basescu a sustinut legalizarea prostitutiei: S-a grabit sau l-a luat valul aparitiilor TV

Deputatul PMP Robert Turcescu critica propunerea lansata de presedintele de onoare al partidului Traian Basescu, referitoare la legalizarea prostitutiei, exprimandu-si speranta ca aceasta idee nu va gasi prea multi adepti in randul membrilor PMP.

"As vrea sa cred ca ideea legalizarii prostitutiei - relansata de Traian Basescu intr-o emisiune TV recenta - nu va gasi prea multi adepti in rindul membrilor PMP.

Cred ca fostul presedinte al partidului s-a grabit sau l-a luat valul aparitiilor televizate. Ori, inca o data, a vrut sa nasca un subiect de presa in care sa fie primul sub luminile rampei. Oricum sper macar ca a vorbit europarlamentarul PMP Traian Basescu si nu presedintele de onoare al PMP", scrie Turcescu pe Facebook.

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, joi seara, la B1 TV, ca sustine legalizarea prostitutiei, pentru diminuarea fenomenului de trafic de persoane, si acuza "lasitatea" unor politicieni care "nu si-au asumat sa treaca peste niste suparari ale BOR" si nu au promovat o lege in acest sens.

"Dimensiunea traficarii tinerelor, fie ca-s tinere din liceu, fie ca-s tinere care nu sunt la liceu, in mod deosebit din mediul rural, este un fenomen. Este generalizata aproape in mediul rural si trebuie actionat in modificarea politicii penale fata de astfel de actiuni.

Sunt multi nefericiti barbati care nu-si gasesc o partenera si recurg la astfel de gesturi, cred ca a venit timpul sa repunem in discutie legalizarea prostitutiei ca solutie de diminuare a traficului ilegal de carne vie", a spus Traian Basescu.

El a dat exemplul Germaniei, Olandei si Belgiei, unde prostitutia este legalizata si femeile sunt protejate.

El a acuzat "lasitatea" unor oameni politici care "nu si-au asumat sa treaca peste niste suparari ale BOR-ului, in primul rand".

"Din lasitate, sacrificam mii de tinere pe care le impingem sub controlul unor derbedei, unor nenorociti care le lasa fara bani, fara viitor si uneori le lasa si fara viata", a acuzat Basescu.

Citeste si:
Liderii coaliției de guvernare se întâlnesc marți. Prețurile la energie, subiectul principal
Liderii coaliției de guvernare se întâlnesc marți. Prețurile la energie, subiectul principal
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că marţi va avea loc o întâlnire a liderilor coaliţiei de guvernare în care se va discuta în primul rând despre preţurile la energie....
Ce ne spune alăturarea filorusului Teodosie cu președintele Iohannis
Ce ne spune alăturarea filorusului Teodosie cu președintele Iohannis
Prezența arhiepiscopului Tomisului la ceremoniile de Ziua Marinei poate valida mitul permanentei oscilații a României între Est și Vest. „Nu ne vom opri aici”, a spus președintele...