Anastase: Geoana va pierde sefia Senatului din cauza "flacarii violet"

Marti, 19 Ianuarie 2010, ora 11:08
4254 citiri
Anastase: Geoana va pierde sefia Senatului din cauza "flacarii violet"
Foto: Arhiva

Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, urmareste cu atentie "dezbaterile interne de la PSD pe tema flacarii violet", aratandu-se convinsa ca acestea vor avea ca punct final inlocuirea lui Mircea Geoana de la sefia Senatului.

"E o discutie consistenta pe tema flacarii violet in PSD si eu cred ca trebuie sa urmarim aceste dezbateri interne(...) De la PSD a pornit discutia si e pacat sa o oprim (...)Eu cred ca lucrurile trebuie vazute in evolutia lor. Ca o parere personala, eu cred ca se va ajunge in acest punct", a declarat Anastase la Realitatea FM, referindu-se la inlocuirea lui Geoana de la sefia Senatului.

Aceasta a precizat ca, potrivit regulamentului camerei superioare a Parlamentului, Geoana nu poate fi inlocuit decat la propunerea colegilor din PSD, iar acest lucru are toate sansele sa se intample.

"E clar ca in momentul acesta se cristalizeaza in PSD o constructie care va include, probabil pentru a multumi pe toata lumea, si functia de presedinte al Senatului", a explicat Anastase motivul pentru care Geoana ar putea fi inlaturat si inlocuit de un alt lider marcant al PSD.

Intrebata ce stie despre Aliodor Manolea, parapsihologul vazut deseori in anturajul presedintelui Basescu, Roberta Anastase a raspuns amuzata ca este de 18 ani in partid dar nu a intalnit asemenea specialisti.

"Sunt de 18 ani in PD-L si n-am vazut un astfel de om in apropierea noastra. Nu pot sa va spun ca nu exista printre preocuparile ca hobby ale unor colegi de-ai mei, dar nu stiu o preocupare constanta, cu siguranta nu exista", a mai declarat Roberta Anastase.

Aceasta i-a ironizat pe jurnalistii de la un post de televiziune care au prezentat luni imagini cu o doamna care apare deseori in apropierea sefului statului. "Ieri, pe un post de televiziune am vazut o doamna, spunandu-ni-se ca il insoteste permanent pe domnul presedinte si sta la 2 metri distanta. Eu pe doamna o cunosteam, e sefa de la Protocolului de la Cotroceni. Rolul dumneaei este foarte bine stabilit, se ocupa de protocol, nu de energii", a mai declarat Anastase.

#Anastase Geoana flacara violet, #inlocuire Senat Geoana, #Geoana presedinte Senat , #Mircea Geoana