Anastase, despre postarea premierului pe Facebook: Du-te, Ponta, du-te!

Luni, 07 Aprilie 2014, ora 14:00
9516 citiri
Anastase, despre postarea premierului pe Facebook: Du-te, Ponta, du-te!
Foto: Facebook/ Roberta Anastase

Victor Ponta vrea de foarte mult timp sa candideze la Presedintie, declara vicepresedintele PDL, Roberta Anastase. Ea a comentat postarea premierului pe Facebook, in care lasa de inteles ca s-ar putea retrage din politica.

Roberta Anastase nu crede in cuvintele premierului Ponta.

"Ca sa fiu sincera, prima reactie ar fi: du-te, Ponta, du-te! Din pacate, stiu ca asta este inca o minciuna. Daca e sa vorbim despre ideea de a-si petrece timpul cu familia, uitati-va ca inca din acest week-end domnul Ponta s-a aflat intr-o vizita privata, plecat din tara, alaturi de sotia lui.

Deci nu se pune problema sa-si aloce din timpul lui familiei, in mod evident de-a lungul timpului am vazut ca pune deasupra intereselor tarii interesele familiei sale si ale prietenilor sai apropiati", a spus deputatul PDL, la RFI Romania.

Planurile lui Ponta dupa prezidentiale: Las loc altora in politica, recuperez timpul cu familia

Vicepresedintele PDL spune ca Victor Ponta va candida la Presedintie: "Ce stiu sigur e ca Victor Ponta isi doreste de foarte mult timp sa candideze la Presedintie, mai precis inca din momentul in care a castigat presedintia PSD".

"Asta o stim de foarte mult timp, noi cei din PDL, am si spus acest lucru de nenumarate ori. E un plan pe care si-l urmareste, e o tentativa de comunicare aceasta postare pe Facebook, care in schimb este o tentativa esuata, pentru ca a avut nevoie de inca trei sau patru translatori, care sa ne explice ce-a vrut poetul sa scrie in creatia sa artistica, in cazul nostru, ce-au postat ei de fapt in numele lui Victor Ponta pe Facebook", a mai afirmat Roberta Anastase.

Ponta, despre anuntul de pe Facebook ca s-ar retrage din politica: Eram sigur ca...

Premierul Victor Ponta a scris acum cateva zile pe Facebook ca in noiembrie, dupa castigarea "ultimei batalii", isi doreste sa lase locul in politica altora, "mai tineri", iar el sa recupereze din timpul pe care in ultimii 13 ani nu l-a acordat familiei si celorlalte parti bune si frumoase din viata sa.

Citeste mai multe despre Anastase, despre postarea premierului pe Facebook: Du-te, Ponta, du-te!, pe RFI Romania.

Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
Ciolacu susține că ”are un plan” ca România să intre în Schengen și terestru: ”Trebuie însă ca interesul naţional să primeze în faţa orgoliilor politice”
Ciolacu susține că ”are un plan” ca România să intre în Schengen și terestru: ”Trebuie însă ca interesul naţional să primeze în faţa orgoliilor politice”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat, vineri, la inaugurarea noului terminal al Aeroportului Timişoara, că dă asigurări că că avem un plan pentru ca, până la sfârşitul anului, să avem o...
#Roberta Anastase postare Ponta Facebook, #Ponta mesaj Facebook, #Ponta Facebook retragere politica , #PDL
Comentarii