Anastase, despre votul sau impotriva Adrianei Saftoiu: Argumentele au vizat omul

Marti, 09 Aprilie 2013, ora 15:32
2693 citiri
Anastase, despre votul sau impotriva Adrianei Saftoiu: Argumentele au vizat omul

Deputatul PDL Roberta Anastase, singura persoana care a votat in BPN al PDL impotriva numirii Adrianei Saftoiu in functia de purtator de cuvant al partidului, a declarat, marti, ca argumentele ei au vizat "omul Adriana Saftoiu" si "spera ca viitorul sa le infirme".

"Eu mi-am argumentat acest vot in interiorul partidului, argumentele mele au vizat omul Adriana Saftoiu si sper ca viitorul sa infirme pozitia mea de acum", a spus Anastase.

Ea a evitat sa precizeze care au fost argumentele sale in sedinta BPN al PDL in care s-a decis, la propunerea presedintelui Vasile Blaga, numirea in functia de purtator de cuvant al PDL a Adrianei Saftoiu.

Anastase a votat impotriva numirii lui Saftoiu ca purtator de cuvant al PDL

"Evident ca nu am sa lansez in spatiul public, pentru ca eu niciodata discutiile pe care le-am purtat in interiorul partidului nu le-am dus si in exteriorul acestuia dintr-o ratiune simpla: pentru ca, daca urmariti evolutia mea politica, veti vedea ca au fost momente chiar in care chiar mi-am sacrificat propria imagine pentru a apara echipa", a adaugat Roberta Anastase.

Membrii BPN al PDL au decis, luni, cu 49 de voturi "pentru" si un vot impotriva, apartinand Robertei Anastase, ca Adriana Saftoiu sa fie purtatorul de cuvant al PDL.

#Anastase vot impotriva Saftoiu, #Adriana Saftoiu purtator cuvant PDL , #PDL