Anastase: Mi-am amanat de mai multe ori casatoria din considerente electorale

Vineri, 15 Aprilie 2011, ora 19:51
4221 citiri
Anastase: Mi-am amanat de mai multe ori casatoria din considerente electorale
Foto: Arhiva

Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, spune ca activitatea politica nu ii lasa suficient timp pentru a-l petrece alaturi de cei dragi si ca si-a amanat casatoria de mai multe ori din considerente electorale, dar ca probabil va face si acest gest.

Intrebata, intr-un interviu la Realitatea.net, daca mai are timp pentru viata personala, Anastase a replicat: "Mi-ati pus o intrebare mult mai grea (n.r. decat cele cu teme politice), pentru ca nu am timp pe cat mi-as dori, timp pe care sa-l petrec alaturi de cei dragi".

De asemenea, intrebata daca s-a gandit sa se casatoreasca, democrat-liberala a explicat: "De fiecare data am amanat casatoria din diverse considerente electorale". "Probabil ca vom face si acest gest, cu atat mai mult cu cat suntem impreuna de o lunga perioada de timp. Conteaza mai mult relatia umana si pe asta m-am bazat intotdeauna", a spus Anastase.

Pe de alta parte, intrebata daca s-a simtit vreodata victima a atitudinii misogine a barbatilor din politica, Anastase a explicat: "Eu sunt Berbec, niciodata n-o sa-mi asum rolul de victima. Nu-mi sta bine, nu pot sa-l joc. In acelasi timp, sunt o feminista rezervata, consider prezenta femeilor ca un lucru normal pe scena politica. Dar consider ca fiecare om politic - femeie sau barbat - trebuie sa-si castige locul in politica printr-o serie de argumente consistente", a spus democrat-liberala.

Ea a marturisit ca ii place politica, ceea ce a ghidat-o in formarea profesionala. "De-aia am urmat facultatea de sociologie - nu exista pe atunci facultatea de politologie - de-aia am lucrat la un centru de studii politice, de-aia am facut un master in politici europene, am aplicat pentru burse pe care le-am castigat pe politica in state cu lunga traditie in democratie. Am lucrari scrise in domeniul politic", a mai spus Anastase.

In plus, democrat-liberala a punctat ca familia politica din care face parte nu e misogina.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Roberta Anastase casatorie, #Roberta Anastase zodie , #PDL