Roberta Anastase: Crin Antonescu este un analfabet politic

Vineri, 30 August 2013, ora 17:17
3222 citiri
Roberta Anastase: Crin Antonescu este un analfabet politic
Foto: Arhiva

Vicepresedintele PDL Roberta Anastase a declarat, vineri, la Scoala de vara a TDL, ca liderul PNL Crin Antonescu este un "analfabet politic".

Mentionand ca 2014 nu va fi un an usor deoarece vor fi organizate alegeri europarlamentare si prezidentiale, ea a aratat ca aceasta "batalie" trebuie sa fie castigata de PDL si pentru partid, si pentru Romania.

"Romania nu poate sa aiba, la 23 de ani de la Revolutie, un presedinte precum Crin Antonescu. Nu se poate. Crin Antonescu nu are minimum necesar de educatie pentru a ocupa functia de presedinte. Adesea despre Ceausescu se vorbea ca era analfabet. Crin Antonescu este un analfabet politic. Este un om care, in mod evident pentru toata lumea, nu are datele minime de educatie sa inteleaga ce inseamna sa fii european", a opinat deputatul democrat-liberal.

Ea a criticat si prestatia ca premier a presedintelui PSD Victor Ponta, prilej cu care instalatia de sonorizare s-a oprit de mai multe ori. Ea a glumit ca acest lucru s-a intamplat deoarece a mentionat numele lui Ponta.

Pe de alta parte, vicepresedintele PDL i-a indemnat pe mai tinerii sai colegi sa nu dea "copy-paste", ci sa creasca "sanatos, treapta cu treapta".

#Anastase Antonescu analfabet politic, #Roberta Anastase Antonescu analfabet , #PDL