Roberta Anastase: Prin revocarea lui Lazaroiu am dat si un semnal in interiorul partidului

Luni, 19 Septembrie 2011, ora 22:53
872 citiri
Roberta Anastase: Prin revocarea lui Lazaroiu am dat si un semnal in interiorul partidului

Revocarea lui Sebastian Lazaroiu din functia de ministru al Muncii este si un semnal dat in interiorul partidului pentru cei care se gandesc ca ar putea critica PDL fara sa suporte consecinte, asa cum s-a intamplat pana acum, sustine Roberta Anastase, prim-vicepresedintele PDL.

"E nevoie de mai multa fermitate (n.a. fata de democrat-liberalii care vorbesc impotriva partidului). Sper (n.a. ca revocarea lui Sebastian Lazaroiu) sa fi fost un moment T0 in care am dat si un semnal in interiorul partidului", a precizat Roberta Anastase la postul public de televiziune.

Aceasta a adaugat ca decizia premierului de a-l revoca din functie este o consecinta fireasca in contextul in care Sebastian Lazaroiu a facut mai multe declaratii politice prin care a atacat PDL, fara a fi macar membru de partid.

"Nu a fost doar o declaratie nepotrivita, au fost o serie de declaratii, care normal ca i-au deranjat pe cei care fac o serie de sacrificii in interes national (...) Noi nu am conditionat numirea lui Sebastian Lazaroiu de inscrierea in PDL, nici inainte, nici dupa, dar nici nu puteam sa acceptam decizia lui de a merge pe declaratii politice si nu pe cele de minister", a completat Roberta Anastase.

In ceea ce priveste si alte posibile remanieri, Roberta Anasatase a declarat ca nu s-a pus problema in PDL in ultima perioada a schimbarii lui Emil Boc.

"Nu s-a pus problema unei remanieri in PDL in sensul schimbari primului ministru. Cu remanierile stam destul de bine, acum o luna am schimbat ministrul Sanatatii, iar acum cateva zile ministrul Muncii", a conchis prim-vicepresedintele PDL.

Citeste si:
Onestitatea: accelerație și frână la români
Onestitatea: accelerație și frână la români
O lege care să permită doar "Oameni noi în politică" este puternic motivantă pentru cei tineri sau cei care s-au ținut departe de politică, mai "revoluționari": dezastrul în care se zbat...
Momentul în care unul dintre delegați, surprins că și-a fotografiat buletinul de vot, șterge poza VIDEO
Momentul în care unul dintre delegați, surprins că și-a fotografiat buletinul de vot, șterge poza VIDEO
Unul dintre cei aproape 5.000 de delegați la Congresul PNL de la Romexpo a fost surprins de ceilalți colegi că și-a fotografiat buletinul de vot cu telefonul mobil. Când a fost pus să...
Sursa: Ziare.com