Anastase: Nu exclud o remaniere a Guvernului

Miercuri, 05 Mai 2010, ora 14:28
2552 citiri
Anastase: Nu exclud o remaniere a Guvernului

Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, a declarat miercuri ca nu exclude posibilitatea remanierii guvernamentale, insa a precizat ca democrat-liberalii nu au discutat inca despre functii, adaugand ca PD-L se asteapta sa reimprospateze echipa Executivului.

"Inca de la inceputul guvernarii, ne-am gandit ca putem ajunge si in situatia unei remanieri, pentru ca am stiut ca Romania nu va trece printr-o perioada usoara, cu atat mai mult cu cat am pornit si singuri la acest drum. I-am invitat la guvernare (si celalalte partide- n.r.), unii au iesit, altii nu au intrat, au avut un comportament las", a comentat Anastase posibilitatea schimbarilor la nivelul Executivului.

"Ne asteptam, evident, ca sa reimprospatam echipa guvernamentala. Am stiut-o de la inceput si o vom face atunci cand e nevoie", a adaugat democrat-liberala.

Intrebata daca s-a discutat in partid despre functiile ce ar putea fi vizate de remaniere, Anastase a raspuns: "Nu am discutat inca despre functii, dar nu exclud posibilitatea remanierii. Nu am spus ca discutam in acest moment despre o remaniere, dar am spus ca nu este exclusa si am stiut lucrul asta din momentul in care am pornit la acest drum".

In privinta posibilitatii cresterii taxelor, Anastase a afirmat ca au existat discutii la nivelul partidului in sensul "ca aceste majorari nu sunt necesare acum".

"Cred ca nimeni nu se gandeste ca ar fi un lucru bun o crestere de taxe. Putem sa discutam corect cand vorbim pe cifre si date, marea majoritate a noastra gandim ca trebuie sa gasim alte solutii decat cele legate de cresterea unor taxe care afecteaza toata populatia", a explicat liderul PD-L.

Citeste si:
Nume noi în partidul lui Dacian Cioloș. Cristian Presură și Ciprian Mihali au anunțat că s-au înscris în REPER
Nume noi în partidul lui Dacian Cioloș. Cristian Presură și Ciprian Mihali au anunțat că s-au înscris în REPER
REPER, noul partid înfiinţat de Dacian Cioloş şi mai mulţi europarlamentari de la PLUS, are noi membri. Fizicianul Cristian Presură și profesorul Ciprian Mihali, de la departamentul de...
George Simion și-a dezvăluit logodnica: ”Are 24 de ani și s-a amuzat teribil de toate variantele de soții”
George Simion și-a dezvăluit logodnica: ”Are 24 de ani și s-a amuzat teribil de toate variantele de soții”
Președintelui AUR, George Simion, a făcut publică identitatea viitoarei sale soții printr-o postare publicată sâmbătă, 25 iunie, pe pagina sa de Facebook. Politicianul a precizat că...
Comentarii
AIUREA AIUREA
rank 5
IN PDL, CEA MAI DOAMNA, CEA MAI FRUMOASA, CEA MAI DESTEAPTA, CEA MAI ELEGANTA SI MAI CULTA FEMEIE ESTE ROBERTA ANASTASE ! ELENA UDREA NU AJUNGE NICI LA JUMATEA VALORII EI ! ORICATE VALURI AR FACE !