PC depune plangere contra lui Anastase

Marti, 10 Aprilie 2012, ora 12:32
1467 citiri
PC depune plangere contra lui Anastase

Presedintele PC Daniel Constantin a spus marti ca formatiunea va face o plangere penala contra Robertei Anastase pentru abuz si fals intelectual deoarece presedinta Camerei a scris intr-o adresa ca PC nu e partid parlamentar, in schimb UNPR este.

"Astazi vom depune impotriva doamnei Roberta Alma Anastase o plangere penala pentru un abuz dovedit in mod irevocabil de instanta, cu urmatoarele capete de acuzare: abuz in serviciu contra intereselor personale, abuz in serviciu contra intereselor publice si fals intelectual.

Saptamana trecuta, atunci cand s-a format noul Birou Electoral Central in vederea organizarii alegerilor locale din anul 2012, doamna Roberta Anastase a trimis catre BEC o adresa prin care certifica faptul ca UNPR este partid parlamentar, in schimb PC nu este partid parlamentar.

Am depus o contestatie in instanta, in mod irevocabil am castigat aceasta contestatie. Cu alte cuvinte, PC este partid parlamentar, ca atare are dreptul de a-si desemna o persoana in BEC", a explicat Constantin.

Conservatorii se gandesc sa faca plangeri in perioada urmatoare si impotriva altor persoane din alte institutii ale statului care au sprijinit "acest abuz al doamnei Anastase".

Daniel Constantin s-a aratat insa destul de sceptic ca justitia isi va face datoria. "Nu avem mari asteptari pentru ca dupa cum stiti doamna Anastase mai are o plangere depusa acum un an si jumatate, la care nici pana acum nu avem un raspuns definitiv, daca a furat sau nu voturile la legea pensiilor. Dar sigur ca va veni anul 2013 in care doamna Anastase, nemaifiind in pozitia pe care o are astazi, va trebui sa vina in fata procurorilor sa justifice de ce a comis astfel de abuzuri", a mai aratat el.

Intrebat de ce nu depune plangere si pentru Vasile Blaga, Constantin a spus ca "Doamna Anastase este recidivista. Vom lua in calcul si adresa pe care a trimis-o dl Blaga si vom decide in consecinta".

Citeste si:
George Simion intervine în greva STB. Liderul AUR anunță întâlniri cu greviștii VIDEO
George Simion intervine în greva STB. Liderul AUR anunță întâlniri cu greviștii VIDEO
Copreședintele AUR, George Simion, a anunțat că se va întâlni marți, 25 ianuarie, cu greviștii de la STB. Acesta susține că, în calitate de deputat de București, are ”datoria” să...
Greva STB. Nicușor Dan anunță un audiat la managementul companiei: ”Marți dimineață vor fi pe traseu cel puțin 40% din autovehicule”
Greva STB. Nicușor Dan anunță un audiat la managementul companiei: ”Marți dimineață vor fi pe traseu cel puțin 40% din autovehicule”
Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a declarat luni seară, 24 ianuarie, că speră ca greva angajaților STB să se oprească în urma negocierilor între Consiliul de Administraţie al companiei...