Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Anastase despre Badescu: Trebuia sa-si dea demisia din Parlament

Joi, 03 Iunie 2010, ora 08:01
2018 citiri
Anastase despre Badescu: Trebuia sa-si dea demisia din Parlament

Presedintele Camerei Deputatilor Roberta Anastase a declarat miercuri ca a luat demisia lui Iulian Badescu din PD-L si ca pe un esec personal, fiind cea care i-a sustinut candidatura la Prahova, adaugand ca, daca tot avea dileme mari, senatorul ar fi trebuit sa plece cu totul din Parlament.

"A fost o greseala, noi am sperat ca e un om tanar care se poate integra intr-o echipa de tineri cum avem noi la Prahova si sa se gandeasca mai putin la interesul personal sau sa nu existe exclusiv interesul personal in viata lui. Nu s-a intamplat lucrul asta, din pacate. Eu am avut o discutie cu el acum trei zile, spunea ca analizeaza. Mi-a spus ca interesul lui personal este ca sa-i fie bine lui si familiei lui, exact asta a fost si citatul", a spus Anastase miercuri, la B1 Tv, vorbind despre fostul sau coleg, Iulian Badescu, care a anuntat ca pleaca din PD-L si se inscrie in PSD.

"Trebuie sa recunosc ca am un gust amar si am luat-o si ca pe un esec personal tocmai pentru ca, cum se spune, nu am avut mana buna. A candidat pentru PD-L, a intrat in PD-L cu cateva saptamani inainte, PDL i-a dat si voturile pentru ca nu avea niciun fel de notorietate, au muncit membrii PD-L pentru ca Iulian sa iasa parlamentar", a mai spus democrat-liberala de Prahova.

In plus, Anastase a afirmat ca daca Badescu stie foarte bine ca a fost ales cu voturile PD-L, "pana la urma ar fi o chestiune de onestitate daca tot are niste dileme atat de mari, sa-si dea demisia din Parlament, sa mearga pana la capat".

Roberta Anastase mai spune ca este eronata si ideea potrivit careia Badescu s-a mutat de la putere in opozitie. "In Prahova, presedintele CJ, presedintele PSD este la putere, deci el s-a mutat la putere in Prahova, acolo unde are si firmele", a spus Anastase, dupa ce moderatorul emisiunii la care presedintele Camerei a participat a spus ca Badescu a plecat de fapt pentru ca avea mai multe firme pe care nu i-ar fi convenit sa le lase pentru a-si pastra statutul de parlamentar PD-L.

Senatorul Iulian Badescu, care si-a dat demisia din PD-L pentru a se alatura PSD, a declarat intr-o conferinta alaturi de Victor Ponta, ca parlamentarii puterii nu au stiut nimic despre situatia economica, iar pozitia premierului Emil Boc a fost pe principiul "cine nu e cu noi, e impotriva noastra".

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Roberta Anastase, #Anastase Iulian Badescu, #Iulian Badescu PSD , #stiri Roberta Anastase