Glume pe seama nuntii lui Anastase in Parlament - Topescu a pus-o sa-si numere invitatii

Miercuri, 14 Decembrie 2011, ora 13:14
7424 citiri
Glume pe seama nuntii lui Anastase in Parlament - Topescu a pus-o sa-si numere invitatii
Foto: Arhiva

Nici sedinta de miercuri a plenului reunit al Parlamentului in care se dezbate proiectul de buget national pentru anul 2012 nu a fost lipsita de incidente.

Roberta Anastase, presedintele Camerei Deputatilor, a fost tinta glumelor colegilor in Camera Deputatilor.

Senatorul liberal Cristian Topescu a anuntat ca Anastase intentioneaza sa se marite, facand mai multe glume si aluzii ironice legate de numarul de invitati.

"Referindu-ma la proiectul de buget ca recentele rectificari bugetare au afectat doua domenii importante, unul reprezinta sanatatea mintala a natiunii, adica educatia, celalalt este cartea de vizita a unei tari, cum este cultura. Probabil ca Romania nu mai are nevoie de cultura, banii redusi de la cultura se vor intrepta probabil spre turism. Daca turismul religios nu se mai face, fiindca am inceput sa ne ferim de vizite la manastiri, stiti dvs de ce, vom face poate turism cultural la Plescoi sau la Ploiesti.

De ce la Ploiesti? Fiindca am aflat din surse foarte bine informate ca va fi in curand acolo o nunta ca-n povesti, dupa care dominsoara presedinte a Camerei va deveni doamna. Personal ii doresc viitoarei doamne presedinte, care ma priveste de acolo de sus cu un zambet demn de Miss Romania , ii doresc Casa de Piatra si blandete in Parlament", a spus, de la tribuna, Cristian Topescu, in sedinta comuna in care se discuta Legea bugetului de stat pentru 2012.

Senatorul PNL a continuat seria de ramarci ironice, tranmitandu-i Robertei Anastase sa aiba grija la numarul celor pe care ii va invita la nunta.

"Se spune ca o femeie frumoasa nu trebuie atinsa nici macar cu o floare. Imi permit totusi o sugestie pentru viitoarea mireasa sa nu invite la nunta 80 de prieteni si apropiati fiindca exista riscul ca in loc de 80 sa vina 170 de persoane", a adaugat Topescu.

In replica, Roberta Anastase i-a raspuns liberalului ca evenimentele din viata sa personala o privesc doar pe ea, insa nu a negat ca se apropie o nunta.

"In afara de a discuta de viata mea personala de la microfon, facand apel la decenta, nu cred ca stiti mai bine ca mine care-mi sunt planurile in viata si nici cati invitati o sa am eu la nunta sau la orice eveniment pe care il am eu in viata personala", a spus Roberta Anastase.

Senatorul PNL a comentat ulterior anuntul din plenul Parlamentului, precizand ca a fost menit "sa destinda atmosfera".

Se certau colegii mei in plen si am vrut sa destind atmosfera. Nu e o gluma. Prietenii mei din Ploiesti mi-au spus ca va fi mare nunta in cartier, sa marita domnisoara Anastase. Inteleg ca preafericiul sot va fi un apreciat inginer", a spus Topescu, pentru Realitatea.net.

Senatorii si deputatii au continuat si miercuri sedinta comuna pentru a discuta Legea bugetului de stat pentru 2012.

Parlamentarii au votat bugetele mai multor institutii, respingand toate amendamentele Opozitiei.

Citește și:
Dosar penal deschis pe numele lui George Simion după ce a condus fără permis. Polițiștii au împărțit amenzi în urma manifestației AUR
Dosar penal deschis pe numele lui George Simion după ce a condus fără permis. Polițiștii au împărțit amenzi în urma manifestației AUR
Autoritățile au deschis un dosar penal pe numele lui George Simion, liderul AUR, după ce a condus cu permisul de conducere suspendat. În plus, au fost împărțite mai multe amenzi în...
George Simion, scandal cu Jandarmeria în toiul nopții, în Piața Victoriei: ”Plecați de aici!”. Liderul AUR, testat pentru alcool și droguri VIDEO
George Simion, scandal cu Jandarmeria în toiul nopții, în Piața Victoriei: ”Plecați de aici!”. Liderul AUR, testat pentru alcool și droguri VIDEO
George Simion a început protestul anunțat în Piața Victoriei cu trei zile mai devreme, iar în cursul nopții de joi spre vineri, 29 spre 30 septembrie, a avut mai multe altercații cu forțele...