Roberta Anastase: Mi-e mila de Nastase, e o marca doar la Mizil

Luni, 16 Martie 2009, ora 09:44
3518 citiri
Roberta Anastase: Mi-e mila de Nastase, e o marca doar la Mizil

Presedintele Camerei Deputatilor Roberta Anastase spune ca tot scandalul cu Adrian Nastase a pornit de la "iritarea d-lui Nastase: de la faptul ca dosarele dumnealui au trecut de Parlament".

"Dansul considera ca o mare parte din vina o port eu, in calitate de presedinte al Camerei", a declarat Anastase pentru Gandul.

Aceasta se arata convinsa ca Nastase nu mai reprezinta nimic pe scena politica si asta il deranjeaza.

"Din pacate, dansul se amageste crezand ca mai reprezinta ceva in politica romaneasca. O marca este poate doar la Mizil, acolo unde, cu diverse marci de produse, a reusit sa-si cumpere locul de parlamentar. Pe scena politica, nu mai reprezinta nimic. Eforturile pe care le face si in plan public, si in interiorul partidului sau nu fac decat sa-mi inspire mila", a declarat presedintele Camerei Deputatilor.

Roberta Anastase a explicat si cum s-a derulat episodul legat de ocuparea locurilor in Biroul Permanent. "Dumnealui, cu formalismul sau, a invocat o necesara organizare a asezarii oamenilor din Biroul permanent, in ordinea functiilor pe care le ocupa. Intre vicepresedinti, cu siguranta, se ia in considerare functia in interiorul partidului. Si atunci, e simplu de vazut ca dl. Nastase nici in interiorul partidului sau sau a Uniunii PSD-PC nu reprezinta nimic. Eu m-am dus langa Daniela Popa pornind de la alta ratiune: a faptului ca lucrez foarte bine cu dumneaei si este copresedinta Uniunii PSD-PC. In aceasta Uniune, dl. Nastase nu e nimic", a declarat presedintele Camerei.

Pe de alta parte, acesta crede ca Nastase nu are nicio sansa sa candideze la presedintie din partea PSD si spune ca nu ea este cel care il minimalizeaza ci "s-a minimalizat in primul rand el si l-au minimalizat oamenii de la dansul din partid".

"Desigur, poate fi un candidat al Clubului pensionarilor sau al Clubului de la Bucuresti, nu stiu exact cum se numeste acea forma de organizare non-formala din PSD", a conchis Anastase.

Mi-a citit o parte din materialele din mapa

La insistentele jurnalistilor de la Gandul, Anastase a explicat si ce anume a deranjat-o cel mai tare in atitudinea lui Nastase si a dus la cererea de mutare de langa el la sedinte.

"Asa cum a recunoscut si dansul, mi-a citit o parte din materialele pe care le aveam la mapa. Dar nu notitele. (...) Consilierii mei imi dau diverse informari. Dl. Nastase a citit un email pe care mi-l trimisese un angajat al Camerei. Din mapa mea", a spus Anastase precizand totusi ca Nastase nu a umblat in mapa ci aceasta era deschisa.

"Stateam langa el cand a citit materialul respectiv. Iar a doua zi, acel om a fost amenintat ca va fi dat afara. Ca presedinte al Camerei, n-am sa tolerez niciodata ca angajati sa fie dati afara sau sa sufere din simplul motiv ca-si spun sincer problemele", a spus Anastase.

Aceasta a spus ca in mailul cu pricina unul dintre angajati reclama mai multe disfunctionalitati care au loc in interiorul unui departament si ca in calitate de vicepresedinte al Camerei, Adrian Nastase mai are putere asupra unor angajati.

Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Cristian Popescu Piedone a anunțat joi, 25 aprilie, că rămâne în cursa pentru Primăria Bucureștiului, în ciuda tuturor zvonurilor. "Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje,...
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
#Roberta Anastase Nastase, #Adrian Nastase deputati, #Anastase Nastase locuri , #stiri Roberta Anastase