Robin Williams a murit - Lucruri pe care nu le stiai despre actor

Marti, 12 August 2014, ora 14:02
9916 citiri
Robin Williams a murit - Lucruri pe care nu le stiai despre actor
Foto: The Guardian

Robin Williams, care a fost gasit fara suflare luni, la pranz, fiind suspectata sinuciderea prin asfixiere, a pornit, ca multi altii, de jos. In tinerete era mim, pe strada, amuzand trecatorii in fata Muzeului de Arta Moderna din New York.

Robin Williams a murit. Sinucidere?

De-a lungul carierei, Williams a amuzat chiar si soldatii din Afganistan, Irak si Kuweit, dar si-a aratat si latura umana, filantropica, ajutand o tanara, pe Jessica Chastain, sa devina prima persoana din familia sa care a mers la facultate. Actorul i-a finantat studiile la Universitatea Juilliard.

Robin Williams a murit: O viata incredibila impartita intre zambet, dependenta si depresie

Conform Huffington Post, sunt inca multe lucruri care nu sunt cunoscute de fanii marelui actor, mort la 63 de ani.

Prietenie stransa cu Cristopher Reeve

Putini stiu ca pe Robin Williams si Cristopher Reeve, starul din "Superman", ii lega o prietenie stransa inca din facultate. La un moment dat, Williams a povestit ca, practic, in acea perioada Reeve era cel care il hranea, pentru ca nu avea niciodata bani.

Robin William a murit - Hollywoodul e in doliu: Esti un inger acum

La randul sau, Reeve, care a murit in 2004, scria in cartea sa autobiografica "Still me" ca, dupa accidentul care l-a imobilizat in scaunul cu rotile, primul moment in care a ras a fost datorita bunului sau prieten. Robin Williams a venit in camera sa de spital purtand o palarie albastra, halat galben de chirurg si ochelari si, vorbind cu accent rusesc, l-a anuntat ca este proctologul sau si ca trebuie sa-l examineze imediat.

O farsa similara a facut si cand Sharon Osbourne a fost diagnosticata cu cancer.

Tonomat cu glume pentru Steven Spielberg, cand filma Lista lui Schlinder

Un alt amanunt interesant este faptul ca, in timp ce filma "Lista lui Schlindler", Steven Spielberg a primit in mai multe randuri telefoane de la Robin Williams, care incerca sa il amuze.

Rememorand momentele, Williams a declarat ca asta nu s-a intamplat decat o data sau de doua ori. Si-a amintit insa ca Spielberg radea si ca la finalul convorbirii i-a spus "multumesc".

"Cel mai amuzant, insa cu cele mai mici sanse de succes in viata"

In mod neasteptat, in timpul scolii, Robin Williams a fost votat de colegii sai de clasa ca fiind "cel mai nostim, insa cu cele mai mici sanse de succes in viata". Acesta a urmat liceul Redwood din California, iar distinctia, deloc onorabila, i-a fost data in ultimul an.

Peste ani, avea sa castige cinci premii Grammy, doua Emmy si un Oscar.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#Robin Williams murit, #Robin Williams sinucis, #Robin Williams lucruri nestiute, #Robin Williams detalii viata , #murit