Robin Williams a murit - Problemele cu banii l-au rapus?

Miercuri, 13 August 2014, ora 17:34
4393 citiri
Robin Williams a murit - Problemele cu banii l-au rapus?
Foto: tonyortega.org

Actorul Robin Williams, gasit spanzurat in casa sa din California, ar fi intrat in depresie din cauza serioaselor probleme financiare.

Oficial: Robin Williams s-a spanzurat

Acesta le-ar fi spus prietenilor sai ca avea "serioase probleme cu banii", cautand ajutor pentru depresia sa in centrul de reabilitare in care se internase cu cateva saptamani inainte de a-si lua viata, informeaza The Telegraph.

Actorul in varsta de 63 de ani, a carui avere era estimata la un moment dat la aproape 126 de milioane de dolari, s-ar fi plans ca a pierdut mare parte din avere in urma platii pensiilor alimentare fostelor sotii. Mai mult, a incercat fara succes, timp de doi ani, sa-si vanda ferma de aproape 250 de hectare din California, pentru a face rost de lichiditati.

Ultima postare a lui Robin Williams pe o retea sociala (Foto)

Despre ferma din Napa Valley, langa San Francisco, spunea adesea: "Nu mi-o mai permit", isi aminteste un prieten de familie, citat de Radar Online. Actorul nu a reusit sa o vanda chiar daca scazuse pretul de la 36 de milioane de dolari la 30.

In plus, recent ii fusese anulat, dupa numai un sezon, show-ul de televiziune "The Crazy Ones in May".

Copiii lui Robin Williams, declaratii emotionante: Astept cu nerabdare momentul revederii

Potrivit aceleiasi surse, actorul nu vorbea decat despre problemele sale cu banii. Despre Williams se stie ca era generos atunci cand contractele ii garantau stabilitatea financiara, ajutandu-i deseori pe cei aflati in nevoie.

Robin Williams a murit - Lucruri pe care nu le stiai despre actor

Un vecin care l-a vazut in zilele de dinaintea mortii sale a povestit ca actorul devenise o umbra a celui ce fusese, fiind foarte slab. De altfel, si in fotografia facuta in centrul de reabilitare unde se internase, cu cateva saptamani inainte de a se spanzura, pare extrem de firav.

Locuia intr-un bungalou mostenit de la mama

Casa in care Robin Williams locuia cu cea de-a treia sotie este un bungalou relativ modest, pe care l-a mostenit de la mama sa, in 2001. Actorul spunea ca nu-si mai permite sa aleaga rolurile, acceptandu-le pentru a-si plati facturile.

Se intorsese la stand up comedy si la serialele de televiziune dupa 31 de ani, acceptand chiar roluri in filme cu buget redus, pe bani putini.

Cele doua divorturi prin care trecuse, in 1988, cu Valerie Velardi, si in 2008, cu Marsha Garces, i-au afectat drastic finantele. Se crede ca l-au costat circa 34 de milioane de dolari. In urma cu ceva vreme, chiar el declara: "Divortul e scump".

Intr-un interviu din 2010, actorul declara ca s-a gandit serios la sinucidere o data, insa si-a dat seama ca totul se rezolva de la sine in final, drept pentru care, spunea el atunci, a uitat de acest gand.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Robin Williams probleme bani, #Robin Williams probleme financiare, #Robin Williams avere, #Robin Williams bani, #Robin Williams cauza depresie , #murit