Vaduva face dezvaluiri dupa moarte despre Robin Williams: Avea crize groaznice

Miercuri, 04 Noiembrie 2015, ora 09:20
8796 citiri
Vaduva face dezvaluiri dupa moarte despre Robin Williams: Avea crize groaznice
Foto: Twitter/@robinwilliams

Robin Williams nu suferea de Parkinson, ci de o forma de dementa si incepuse "sa isi piarda mintile", a afirmat marti vaduva celebrului actor care s-a sinucis anul trecut.

Susan Schneider a spus ca actorul suferea de dementa cu corpi Lewy, boala neurodegenerativa care provoaca schimbari violente de stari de spirit si halucinatii, caracteristici prezente si in bolile Parkinson si Alzheimer, transmite AFP.

Vaduva si copiii lui Robin Williams s-au inteles cum sa imparta averea mostenita

La cateva zile dupa moartea tragica a actorului, care s-a sinucis acasa pe 11 august 2014 la varsta de 63 de ani, sotia sa dezvaluia faptul ca acesta suferea de Parkinson, depresie si anxietate. Ea a sustinut marti, in revista People, ca nu depresia l-a ucis pe Robin Williams, aceasta fiind una din nenumaratele simptome "pe care le avea, unul dintre cele mai marunte".

Primele semne au aparut in noiembrie 2013, a declarat Susan Schneider, unor mass-media americane. Lucrurile s-au inrautatit in lunile care au precedat moartea actorului, unul dintre cei mai straluciti si apreciati ai generatiei sale.

Fiica lui Robin Williams, mesaj emotionant pentru oamenii depresivi

Avea crize groaznice de panica, dificultati in a calcula distantele, lovindu-se, de exemplu, de usa si sangerand la cap. Doctorii au ezitat sa ii puna un diagnostic...pana la autopsie. "Medicii faceau ceea ce era necesar, insa boala evolua prea rapid si a fost mai puternica decat noi", a spus a treia sotie a lui Robin Williams.

"Traiam un cosmar", a afirmat intr-un interviu la postul ABC, adaugand ca actorul isi dadea seama ca "isi pierde mintile". "Un minut era lucid si dupa cinci minute spunea ceva care nu avea legatura cu nimic", a continuat ea. Si vocea lui atat de flexibila care contribuise in mare masura la talentul sau imitativ si la cariera sa actoriceasca se deteriora pe zi ce trecea.

Scandal pe averea actorului Robin Williams, care s-a sinucis anul trecut

Actorul, castigator al unui premiu Oscar in 1998 pentru "Good Will Hunting", a vorbit de mai multe ori despre dependenta sa de alcool si despre depresia de care suferea, insa, potrivit sotiei sale, nu mai consuma alcool de opt ani.

In noaptea de dinaintea sinuciderii, vaduva isi aminteste ca Williams se purta normal, intrand si iesind de cateva ori din camera ei, cu un iPad in mana, parand interesat de ceva. "Credeam ca este semn bun", a spus ea. Si-au urat "noapte buna", femeia nestiind ca era pentru ultima oara.

"M-am tot gandit la ce l-a impins sa faca asa ceva...Nu i-am purtat nicio clipa ranchiuna", a incheiat Susan Schneider, citata de AFP.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîţu, fost premier și fost lider PNL, a anunțat că sunt probleme privind „candidatura coaliţiei toxice” în persoana medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei. El a...
#Robin Williams dementa, #dezvaluiri Robin Williams , #murit