Robin Williams, mesaj emotionant pentru o bolnava de cancer

Luni, 18 August 2014, ora 11:21
3769 citiri
Robin Williams, mesaj emotionant pentru o bolnava de cancer
Foto: Daily Mail

Robin Williams a trimis, cu putin timp inainte de a se sinucide, un mesaj de incurajare unei bolnave de cancer aflate in stadiu terminal, pentru a-i indeplini una dintre ultimele dorinte.

De-a lungul timpului, actorul a facut numeroase surprize fanilor sai ce sufereau de boli grave, redandu-le zambetul pe buze.

Vivian Walker, in varsta de 21 de ani, a fost diagnosticata cu mai multe forme de cancer, iar una dintre ultimele sale dorinte a fost aceea de a-l intalni pe Robin Williams, scrie Daily Mail.

Din cauza ca starea ei de sanatate s-a deteriorat rapid, Vivian nu a putut calatori din Noua Zeelanda, tara sa natala, catre America, asa ca unul dintre prietenii ei l-a contactat pe actor. Acum cateva luni, comediantul a realizat un scurt video transmitandu-i tinerei dragostea si sustinerea.

"Hey Vivian...Aici Robin Williams. Cum sta treaba in Noua Zeelanda? Iti transmit toata dragostea mea, acum poti scoate asta din lista cu dorinte", i-a spus actorul in cadrul filmuletului.

Robin Williams va fi inmormantat la San Francisco - ce planuri are familia

Potrivit sotului ei, Vivian s-a bucurat nespus de mesajul primit de la Robin Williams. "Il iubim si am vrut sa aratam oamenilor ce persoana minunata a fost", a spus el, explicand de ce a a ales sa faca public acest mesaj.

Dar acesta nu este un caz singular. Dupa moartea actorului, numeroase persoane au vorbit despre gesturile frumoase pe care Williams le-a facut pentru ei. De exemplu, Mark Cole a povestit cum Robin Williams a inchiriat un avion privat pentru a-i vizita fiica grav bolnava. Mare fan al filmului "Doamna Doubtfire", fata a cerut sa-l intalneasca pe protagonist prin intermediul fundatiei Make a Wish.

Robin Williams, personaj in World of Warcraft

De asemenea, Garry Kravit, al carui nepot, David Buist, a fost diagnosticat cu o forma rara si agresiva de cancer, a povestit cum actorul le-a fost alaturi, ridicandu-le moralul. Mai mult decat atat, Williams chiar i-a invitat pe cei doi pe platourile de filmare ale unei comedii in New York, unde David a petrecut 20 de minute imbratisandu-l pe actor.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Robin Williams mesaj sustinere, #Robin Williams mesaj bolnavi cancer, #Robin Williams murit , #stiri Robin Williams