Rămâi des fără apă caldă? De Black Friday cumpără un robinet electric pentru a trece cu bine peste această iarnă

Advertorial
Duminica, 13 Noiembrie 2022, ora 08:00
13193 citiri
Rămâi des fără apă caldă? De Black Friday cumpără un robinet electric pentru a trece cu bine peste această iarnă
FOTO: teamdeals.ro

Știm cu toții cât de des se întrerupe apa caldă în București, din cauza problemelor de la rețea. De câte ori nu ți s-a întâmplat să rămâi fără apă caldă când aveai mai multă nevoie de aceasta?

Lipsa apei calde este cu atât mai enervantă în timpul iernii, când temperaturile reci fac imposibilă utilizarea apei reci chiar și pentru un simplu spălat pe mâini.

Pentru a scăpa de aceste probleme, îți vine în ajutor robinetul electric care produce instant apă caldă. Profită, așadar, de reducerile de Black Friday pentru a achiziționa un robinet electric.

Când ai nevoie de un robinet electric

După cum spuneam, au nevoie de un robinet electric toate persoanele care stau în București și rămân des fără apă caldă.

În plus, un robinet electric este cu atât mai util în orașele mici sau la sate, acolo unde nu există un punct de termoficare și alimentare cu apă caldă. Desigur, cea mai bună soluție, în cazul în care stai într-o zonă fără termoficare, este instalarea unei centrale, însă când acest lucru nu este posibil din cauza costurilor prea mari, soluția este achiziționarea unui robinet electric.

Ce avantaje îți oferă un robinet electric

Avantajele unui robinet electric sunt numeroase. Printre principalele avantaje se numără încălzirea instant a apei, dar și economisirea de costuri și timp. Iată cât de util este un robinet electric.

Produce instant apă caldă. Un robinet electric produce apă caldă instant. Imaginează-ți că stai în București, departe de punctul termic, la etajele superioare ale clădirii. De obicei, durează mult până ca apa caldă să ajungă la etajele 7-10 sau chiar mai sus. În acest caz, nu doar că vei risipi inutil apa, dar îți vei încărca suplimentar factura, ceea ce nu este deloc plăcut. Dacă ai un robinet electric, vei beneficia de apă caldă instant, iar acest lucru te va ajuta să faci economii.

Economisești și timp, nu doar bani. Având un robinet electric economisești și timp. Fie timpul de așteptare pentru ca apa caldă să ajungă la etajele superioare, fie cel în care aștepți ca apa să se încălzească pe aragaz.

Poți selecta temperatura apei. Cu robinetul electric, avantajul este că poți selecta temperatura dorită a apei și nu vei avea surpriza ca aceasta sa devina mai rece sau mai caldă în timp ce o folosești.

Robinetul electric poate fi instalat oriunde, atât în bucătărie cât și în baie, în funcție de nevoi.

Cât costă un robinet electric de Black Friday

Profită de reducerile de Black Friday pentru a face și mai multe economii. În această perioadă poți achiziționa un robinet electric la reduceri. De exemplu, pe TeamDeals.ro, un robinet electric costă doar 119 lei în perioada de Black Friday.

Profită de reduceri pentru a achiziționa decorațiuni casă

Perioada de recuceri este excelentă pentru a achiziționa decorațiuni și accesorii casă, fie că vrei să cumperi lucruri utile, sau simple obiecte de decor care să-ți înfrumusețeze locuința.

Quarterly Report - Editia 4

Preşedinţii birourilor electorale ale secţiilor de votare din întreaga țară vor fi desemnați prin tragere la sorţi computerizată
Preşedinţii birourilor electorale ale secţiilor de votare din întreaga țară vor fi desemnați prin tragere la sorţi computerizată
Autoritatea Electorală Permanentă a transmis sâmbătă, 18 mai, că preşedinţii birourilor electorale ale secţiilor de votare din ţară şi locţiitorii acestora la alegerile pentru membrii...
De ce spune Mircea Geoană că sistemul de vot din România este cel mai primitiv din toată Europa. „Hai să fim serioși”
De ce spune Mircea Geoană că sistemul de vot din România este cel mai primitiv din toată Europa. „Hai să fim serioși”
Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a declarat sâmbătă, 18 mai, la Congresul Studenţilor din România, de la Palatul Parlamentului, că sistemul de vot din România este cel mai...
#robinet electric, #apa calda, #reduceri, #Black Friday , #reducere