Brazilia castiga amicalul cu nationala Canadei

Duminica, 01 Iunie 2008, ora 11:55
807 citiri
Brazilia castiga amicalul cu nationala Canadei

Nationala de fotbal a Braziliei a avut serios de tras in fata selectionatei Canadei, insa a reusit in final victoria in fata nord-americanilor, cu scorul de 3-2, golul decisiv fiind marcat de Robinho.

Tot brazilianul Robinho a ajutat si la inscrierea primului gol din minutul 4, marcat de Diego, dar candienii au revenit sase minute mai tarziu prin lovitura de cap a lui Rob Friend, acesta profitand de o greseala a lui Julio Cesar.

Canadienii au mai avut alte sanse de a prelua conducerea, insa brazilienii au fost cei care au inscris cu cateva secunde inainte de pauza, la o lovitura de cap a lui Luis Fabiano. Canada a revenit dupa pauza si a reusit sa egaleze in minutul 56, printr-un sut din afara careului al lui Julian de Guzman. Sapte minute mai tarziu Robinho a reusit sa marcheze golul victoriei.

Iata cele doua echipe: Brazilia - Julio Cesar, Maicon (Daniel Alves 75'), Lucio (Luisao 65'), Juan, Gilberto, Josue, Mineiro, Diego (Alexandre Pato 70'), Julio Baptista (Elano 65'), Luis Fabiano (Adriano 65'), Robinho (Rafael Sobis 87'), respectiv Canada - Pat Onstad, Mike Klukowski, Richard Hastings, Paul Staltieri, Adrian Serioux, Issey Nakajima-Farran, Atiba Hutchinson (Patrice Bernier 82'), Rob Friend, Julian de Guzman (Tam Nsaliwa 79'), Dwayne de Rosario (Jaime Peters 80'), Tomasz Radzinski (Marcel de Jong 75').

#Brazilia, #Canada, #amical , #stiri Robinho