Schimbare la Steaua: Zapata out

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Sambata, 21 Martie 2009, ora 12:45
2190 citiri
Schimbare la Steaua: Zapata out

Ultima gafa a columbianului Robinson Zapata pare a-i fi fatala goalkeeperului. Aflat "in atentia" patronului Gigi Becali, "Rufay" are toate sansele sa plece din Ghencea in vara.

Latifundiarul a fost extrem de dur cu Zapata dupa meciulcu FC Arges, imputandu-i acestuia golul egalizator al gazdelor. Mai mult, Gigi l-a sfatuit pe tehnicianul ros-albastrilor, Marius Lacatus, sa joace cu rezerva Cernea.

"Daca ar fi dupa mine, l-as folosi pe Cernea in campionat. Cu Zapata nu avem cum sa luam titlul! Diferenta dintre noi si Dinamo e la portari. Lobont ar fi prins mingea aia cu o mana!", a spus Becali dupa meciul cu pitestenii.

Solutia pentru poarta Stelei consta in tanarul Tatarusanu. Cumparat in vara lui 2008, acesta a fost lasat mai evolueze un sezon la Bistrita, sub forma de imprumut, urmand a reveni in Ghencea la finalul sezonului, exact cand se pregateste vanzarea columbianului Zapata.

"Nu trebuie sa schimbam nimic pentru sezonul viitor. Avem antrenor, avem jucatori, suntem super. Atat astept, sa vina vara si sa vina Tatarusanu in locul lui Zapata", a afirmat Gigi Becali, dezvaluind clar intentiile in ceea ce il priveste pe Zapata.

Greselile lui Robinson Zapata din acest sezon:

Vaslui - Steaua: A scapat mingea in poarta

Bistrita - Steaua: A primit un gol dintr-un unghi mort

Steaua - Brasov: A luat un gol parabil dupa un sut pe centrul portii

Otelul - Steaua: A primit, din nou, gol dintr-un unghi imposibil

Olympique Lyon - Steaua: A luat gol dupa un sut de la mare distanta trimis de Juninho

Robinson Zapata a fost declarat in sezonul trecut "Cel mai bun portar din Liga I", depasindu-l pe Bogdan Lobont. Suporterii Stelei, prin vocea AISS, l-au declarat pe columbian cel mai bun jucator din lotul ros-albastrilor in campionatul 2007/2008

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei: ”Bucureștenii să nu mai fie forțați să aleagă răul cel mai mic"
Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei: ”Bucureștenii să nu mai fie forțați să aleagă răul cel mai mic"
Candidatul liberal la Primăria Capitalei, anunțat odată cu retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursă, vrea să propună „un model liberal de administrație”. Sebastian Burduja, liderul...
Românii au investit sume record în titlurile de stat. Depozitele în lei ale populației la bănci, la un maxim istoric
Românii au investit sume record în titlurile de stat. Depozitele în lei ale populației la bănci, la un maxim istoric
Românii au investit o sumă record de aproape 3,2 miliarde de lei, echivalentul a 643 milioane de euro, în titluri de stat Fidelis, săptămâna trecută. De asemenea, depozitele în lei ale...
#Zapata afara, #greselile lui Zapata, #Tatarusanu la Steaua, #Becali , #Steaua