Nadal l-a rapus din nou pe Federer, la Australian Open

Joi, 26 Ianuarie 2012, ora 14:35
11707 citiri
Nadal l-a rapus din nou pe Federer, la Australian Open

Spaniolul Rafael Nadal s-a calificat, joi, in finala turneului de Mare Slem de la Australian Open, dupa ce l-a invins pe elvetianul Roger Federer.

Ibericul s-a impus in patru seturi, scor 6-7, 6-2, 7-6, 6-4, la capatul unui meci care a durat trei ore si 40 de minute.

Debutul de meci i-a apartinut lui Federer, care a castigat primele trei game-uri si parea ca se indreapta spre un prim set lejer. Nadal a revenit insa de la 1-4 la 4-4 si a cedat abia in tie-break.

Spaniolul si-a intrat in joc incepand cu cel de-al doilea set, pe care l-a castigat cu 6-2, profitand de o cadere a elvetianului, iar apoi a trecut la conducere dupa o noua repriza decisa la tie-break, scor 7-6.

Federer n-a avut forta sa revina si sa impinga meciul in decisiv, cel de-al patrulea set fiind adjudecat tot de Nadal, de aceasta data cu 6-4, care va disputa o noua finala la Australian Open.

Aceasta a fost cea de-a 18 victorie obtinuta de tenismanul spaniol in fata rivalului sau elvetian, care a obtinut doar 9 succese.

In cealalta semifinala se intalnesc sarbul Novak Djokovici si britanicul Andy Murray, vineri, de la ora 10:30, in direct pe site-ul Ziare.com.

Finala este programata duminica.

Ati putut urmari, in format LIVEScore, pe site-ul Ziare.com, desfasurarea meciului dintre Rafael Nadal si Roger Federer, din semifinalele turneului de Grand Slam de la Australian Open.

Desfasurarea partidei:

Nadal - Federer 6-7 / 6-2 / 7-6 / 6-4

14:25 - Final de meci! Nadal castiga setul patru cu 6-4 si se impune cu 3-1!

13:30 - Rafael Nadal castiga la tie-break cel de-al treilea set si trece la conducere, scor 2-1.

12:24 - Nadal egaleaza situatia la seturi, dupa o evolutie excelenta coroborata cu multiple greseli comise de Federer.

11:40 - Elvetianul a castigat la tie-break primul set. Federer a inceput in forta partida, conducand cu 3-0 si 4-1 la game-uri, insa Nadal a revenit si a restabilit egalitatea la 4, dupa care cei doi jucatori au mers brat la brat pana in decisivi.

10:44 - A inceput partida!

10:36 - Cei doi jucatori au intrat pe teren si au inceput incalzirea.

In sferturile de finala, Roger Federer a trecut de Juan Martin Del Potro (6-4, 6-3, 6-3), in timp ce Rafael Nadal l-a invins pe Tomas Berdych (6-7, 7-6, 6-4, 6-3).

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Decizia pe care a luat-o Rafael Nadal, ajuns acum pe locul 646 ATP
Decizia pe care a luat-o Rafael Nadal, ajuns acum pe locul 646 ATP
Rafael Nadal, care nu a mai concurat de la Brisbane, din ianuarie, a fost inclus pe tabloul turneului ATP 500 de la Barcelona, unde îl va înfrunta în primul tur pe italianul Flavio Cobolli,...
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de marţi până pe 30 aprilie, ora 23.59,...
#Roger Federer, #Rafael Nadal, #LIVE Nadal Federer, #LIVE Australian Open, #Federer Nadal Australian Open , #Rafael Nadal