Nadal l-a demolat pe Federer in finala de la Roma

Duminica, 19 Mai 2013, ora 18:27
4282 citiri
Nadal l-a demolat pe Federer in finala de la Roma

Rafael Nadal a castigat turneul Masters 1000 de la Roma dupa ce l-a invins categoric in finala pe elvetianul Roger Federer, cu scorul de 6-1, 6-3.

Tenismenul iberic a avut o zi magica pe zgura de la Roma, in timp ce Roger Federer a fost greoi si neinspirat, fiind doar o urma palida a jucatorului care a dominat ani in sir sportul alb.

In primul set, Federer a castigat primul game, dar apoi Nadal a avut o serie incredibila, cu sase game-uri la rand pentru un 6-1 nemilos.

Federer s-a agatat mai mult de sansele sale in setul secund, in care a facut mai multe puncte, dar rezultatul nu a fost diferit:

Turneul de la Roma este al saselea pe care Nadal il castiga in acest an. El si-a trecut in palmares si al saptelea succes la Roma.

Rafael Nadal a ajuns astfel la 20 de victorii in fata lui Federer, elvetianul avand de doua ori mai putine succese.

Pentru rezultatul din aceasta finala, Nadal a incasat un cec in valoare de 434.000 de euro, in timp ce Federer s-a multumit cu 203.000 euro.

In finala feminina, Serena Williams a invins-o pe Victoria Azarenka in doua seturi, scor 6-1, 6-3.

FEDERER - NADAL 1-6, 3-6

ora 18:25 - Rafael Nadal castiga si setul secund si, implicit, partida.

ora 17:39 - Rafael Nadal castiga primul set dupa ce l-a demolat pe Federer. Elvetianul a castigat doar primul game al setului, iar apoi Nadal s-a dezlantuit si a luat urmatoarele sase game-uri.

ora 17:15 - A inceput finala!

Info: Meciul incepe la ora 17:00 si este televizat de postul Digi Sport 2.

Aceasta este a 30-a intalnire directa dintre Federer si Nadal. Spaniolul s-a impus de 19 ori, in timp ce Federer de 10 ori.

Roger Federer are in palmares 76 de titluri, iar Nadal are 55 de titluri.

Elvetianul a castigat 76 de milioane de dolari din tenis, cu 23 de milioane mai mult decat Rafael Nadal.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#Federer Nadal Live, #FEderer Nadal, #Federer Nadal finala Roma , #turnee