Ziare.com

Eroare uriasa a arbitrului in semifinala Roland Garros la minge de meci!

de Teodor Serban
Joi, 10 Iunie 2021, ora 22:10

   

Eroare uriasa a arbitrului in semifinala Roland Garros la minge de meci!
Barbora Krejcikova s-a calificat in finala Roland Garros dupa un meci absolut dramatic in fata Mariei Sakkari din Grecia. Ea va juca in finala impotriva Anastasiei Pavlyuchenkova.

Ea a castigat cu 7-5, 4-6, 9-7 disputa cu Maria Sakkari, salvand o minge de meci in setul decisiv, la 5-3 pentru jucatoarea din Grecia!

Citeste si: Nadal vs Djokovici, o rivalitate care fascineaza fanii tenisului de 15 ani!

Krejcikova a trebuit sa treaca si peste o eroare mare a arbitrului la ultimul joc, atunci cand oficialul din scaun a dat in teren o minge pe care Hawk Eye-ul (un sistem care nu e folosit oficial la Roland Garros) a vazut-o afara!

Eroarea de arbitraj s-a produs la minge de meci pentru Krejcikova! "Am castigat de doua ori acest meci", a spus cehoaica dupa joc.

"E timpul pentru Hawk Eye si la Roland Garros", a concluzionat Chris Evert la EuroSport. "Hawk Eye sau arbitri mai buni", a completat Mats Wilander

Si Murray a remarcat pe Twitter eroarea imensa.

Urmareste Ziare.com pe Facebook  si pe Instagram  Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 40620 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor