Trupa The Rolling Stones a lansat o piesa inregistrata in 1974 impreuna cu Jimmy Page

Miercuri, 22 Iulie 2020, ora 20:30
3081 citiri
Trupa The Rolling Stones a lansat o piesa inregistrata in 1974 impreuna cu Jimmy Page
Foto: Facebook / The Rolling Stones

Trupa The Rolling Stones a lansat miercuri o piesa pe care o credeau pierduta, intitulata "Scarlet", inregistrata in locuinta chitaristului Ronnie Wood in 1974 impreuna cu chitaristul formatiei Led Zeppelin, Jimmy Page, informeaza Reuters.

Melodia combina timbrul vocal inconfundabil al lui Mick Jagger cu un acompaniament bogat de chitare si este descrisa intr-un comunicat ca "molipsitoare si provocatoare asemenea tuturor pieselor formatiei datand din acea era sfanta, o adevarata comoara pentru pentru orice fan Rolling Stones".

In inregistrarea considerata pierduta se mai aude la bas si Rick Grech, de la trupa Blind Faith.

"Imi aduc aminte cand am cantat prima data asta cu Jimmy si Keith in studioul de la subsolul casei lui Ronnie [Wood]. A fost o sesiune grozava", a povestit Jagger.

"Este o aparitie de-a mea ultra-rara in afara Led Zeppelin in anii '70", a declarat Page pe contul sau de Twitter, rememorand cum a mers la casa lui Wood ca sa cante niste solouri de chitara.

"Am sosit devreme in acea seara si am terminat imediat din doar cateva reluari. Mi-a sunat bine, asa ca apoi am lasat-o in grija lor".

Page a adaugat ca Jagger l-a contactat recent si a avut sansa de a asculta versiunea finala.

"Suna grozav si foarte compact".

Trupa The Rolling Stones a lansat in aprilie o noua piesa, intitulata "Living in a Ghost Town", inregistrata partial in timpul perioadei de izolare cauzata de noul coronavirus.

Melodia "Scarlet", alaturi de alte piese necunoscute publicului pana acum, va aparea in septembrie pe o noua versiune multi-format a albumului "Goats Head Soup", lansat de Stones in 1973.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Când apare cartea de memorii a lui Aleksei Navalnîi. Va fi lansată în 11 limbi, inclusiv în rusă
Când apare cartea de memorii a lui Aleksei Navalnîi. Va fi lansată în 11 limbi, inclusiv în rusă
Memoriile postume ale principalului opozant al lui Vladimir Putin, Aleksei Navalnîi, o mărturie a "angajamentului său neclintit în lupta împotriva dictaturii", potrivit văduvei sale, vor fi...
CTP, despre doctorul Cîrstoiu: "Corupt, plin de bani, un prostălău agresiv"
CTP, despre doctorul Cîrstoiu: "Corupt, plin de bani, un prostălău agresiv"
Cristian Tudor Poepscu e de părere că PSD și PNL sunt disperate să scape de Cătălin Cîrstoiu, candidatul celor două partide la Primăria București. "PSD și PNL nu mai știu cum să...
#The Rolling Stones, #trupa, #lansare , #stiri Rolling Stones