Roman Abramovici s-a întors la Moscova. Au apărut fotografii cu el în aeroportul din Tel Aviv

Marti, 15 Martie 2022, ora 14:10
5107 citiri
Roman Abramovici s-a întors la Moscova. Au apărut fotografii cu el în aeroportul din Tel Aviv
Roman Abramovici s-a întors în Rusia FOTO: Hepta.com

Roman Abramovici a aterizat marți dimineața, 15 martie, la Moscova. Oligarhul rus a fost sancționat de Marea Britanie și UE pentru legăturile sale cu Vladimir Putin.

Proprietarul clubului britanic de fotbal Chelsea, a sosit luni, 14 martie, la Istanbul din Israel, la scurt timp după ce acesta a fost văzut pe aeroportul Ben Gurion din Tel Aviv, scrie Reuters.

Abramovici a fost printre cei șapte miliardari ruși adăugați săptămâna trecută pe lista de sancțiuni britanice pentru a încerca să-l izoleze pe președintele Vladimir Putin în privința invaziei Rusiei în Ucraina. Diplomații Uniunii Europene au adoptat o mișcare similară.

Oligarhul rus, care deține și cetățenia israeliană și portugheză, a negat că are legături strânse cu Putin.

O fotografie obținută de Reuters îl înfățișa pe Abramovich stând în lounge-ul VIP al aeroportului din Tel Aviv, cu o mască de față trasă în jos peste bărbie, luni.

Abramovici a declarat săptămâna trecută că vinde clubul din Londra, dar această vânzare este acum suspendată, Chelsea funcționând sub o licență guvernamentală specială, iar conducerea Premier League l-a descalificat ca director de club.

O sursă din ministerul britanic al transporturilor a declarat vineri că Marea Britanie caută elicoptere și avioane aparținând oligarhilor sancționați.

Mai multe proprietăți, inclusiv iahturi opulente în valoare de sute de milioane de dolari, au fost confiscate de autoritățile din Europa în ultimele zile.

Datele de urmărire a navelor Refinitiv au arătat că iahtul Solaris de 600 de milioane de dolari al lui Abramovici era în curs de desfășurare folosind un motor în largul coastei Albaniei, marți dimineață, cu statutul „așteaptă comenzi”.

Destinația sa a fost afișată ca Turcia după decolarea din Muntenegru, dar aceasta a fost eliminată luni seara.

Citește cele mai noi informații LIVE despre războiul din Ucraina

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
#Roman Abramovici aterizare Moscova, #sanctiuni Roman Abramovici, #oligarhi rusi , #stiri afaceri
Comentarii