Românul care a uimit America. A impresionat-o pe Heidi Klum și a lăsat milioane de oameni cu gura căscată VIDEO

Miercuri, 25 Ianuarie 2023, ora 09:34
11337 citiri
Românul care a uimit America. A impresionat-o pe Heidi Klum și a lăsat milioane de oameni cu gura căscată VIDEO
Topmodelul Heidi Klum l-a aplaudat în picioare pe dansatorul român Darius Mabda FOTO YouTube

Un puști de doar 14 ani, din România, a impresionat nu doar juriul de la "America’s Got Talent", varianta americană a emisiunii "Românii au talent", ci și milioanele de telespectatori care urmăresc show-ul.

Darius Mabda este dansator profesionist, iar în România este câștigătorul ediției din 2022 a celebrei emisiuni.

La doar câteva secunde după ce a urcat pe scenă în timpul celei de-a patra runde de audiții pentru America's Got Talent: All-Stars, Darius Mabda a izbucnit în plâns. Momentul emoționant i-a atins imediat pe fani și pe jurați deopotrivă, scrie nbc.com.

„Sunt foarte emoționat pentru că sunt pentru prima dată în America și era visul meu să fiu aici”, a spus Mabda. „Sunt mai emoționat la America's Got Talent: All-Stars pentru că este cea mai mare scenă din lume”, a mai spus Darius.

Darius Mabda i-a impresionat pe jurați cu un moment emoționant de dans contemporan, pe melodia In my Blood a artistului canadian Shawn Mendes.

„A fost incredibil. Mişcările tale sunt ca ale unui contorsionist atunci când dansezi. Sunt impresionată de talentul tău”, i-a spus topmodelul Heidi Klum românului, după ce s-a ridicat de pe scaun şi l-a aplaudat.

„Când ai început să dansezi m-am gândit că am mai văzut asta. După ce ai început să te mişti, ai schimbat totul”, a completat exigentul Simon Cowell.

Adolescentul dansator este originar din Oradea și a câștigat anul trecut Sezonul 12 al emisiunii Românii au talent.

A început să danseze la vârsta de 6 ani, când imita coregrafii învățate de pe YouTube. Primele premii importante le-a obţinut la 11 ani, în 2019. Locul I la Bucharest Dance Festival, premiul Best Male la Freedom Dance Festival Budapesta şi medalia de aur la Dance Star Croaţia sunt doar câteva reuşite. După câștigarea competiției Românii au talent, Darius s-a mutat împreună cu familia la București, unde studiază în continuare baletul la Liceul de Coregrafie Floria Capsali.

#roman america, #Heidi Klum, #dansator, #Romanii au talent, #darius mabda, #castigator Romanii au talent , #stiri magazin