Un român bătut cu sălbăticie de polițiști în Germania a fost operat de urgență. Mai mulți ofițeri sunt cercetați

Vineri, 28 Aprilie 2023, ora 08:19
5714 citiri
Un român bătut cu sălbăticie de polițiști în Germania a fost operat de urgență. Mai mulți ofițeri sunt cercetați
Doi polițiști sunt cercetați FOTO Pixabay

Un român în vârstă de 48 de ani, care a fost bătut de poliție în Germania miercuri, 26 aprilie, a fost operat de urgență.

Cei doi polițiști de 25 și 29 de ani care l-au dus la secția de poliție pe român și l-au bătut pentru că acesta ar fi fost recalcitrant și agresiv sunt cercetați.

După o bătaie într-o secție de poliție din Essen, românul a fost spitalizat cu răni la cap care i-au pus viața în pericol. Acesta s-a împotrivit imobilizării și a urmat o „altercație fizică”, potrivit unui comunicat al poliției și procurorilor citat de ziarulromanesc.de.

Cei doi ofițeri cercetați au fost și ei răniți.

„Este vorba de suspiciunea de vătămare corporală în serviciu. Ceea ce s-a întâmplat exact în birou este subiectul anchetei în curs”, a declarat Anette Milk, purtătoarea de cuvânt a parchetului Essen, citată de BILD.

Starea românului s-a stabilizat după o operațiune de urgență. Cercetările în caz au fost preluate de inspectorii de poliție din Bochum.

Polițiștii au fost chemați la un supermarket miercuri, 26 aprilie, în jurul orei 17.30. Bărbatul de 48 de ani ar fi încercat să fure acolo câteva sticle de băutură. Când angajații au observat, românul i-a atacat.

Polițiștii l-au dus la secția de poliție. „A manifestat o rezistență considerabilă. Acest lucru a continuat chiar și după sosirea la secția de poliție”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției, Frank Lemanis.

Doi dintre polițiști au fost, de asemenea, răniți în încăierarea care a urmat. Hoțul a fost dus la spital cu o ambulanță, iar medicii au diagnosticat răni la cap care pun viața în pericol. Bărbatul nu a fost încă audiat.

Livrări americane pentru Ucraina prin Germania și Polonia
Livrări americane pentru Ucraina prin Germania și Polonia
Pentagonul a pregătit de luni de zile pachete de arme și muniții pentru Ucraina. Sunt disponibile livrări prin Polonia și prin centrele logistice ale armatei americane din Germania. Acum...
Spionajul chinez și rusesc, în plină expansiune în Germania
Spionajul chinez și rusesc, în plină expansiune în Germania
Șase presupuși spioni au fost arestați în Germania într-o succesiune rapidă. Aceștia urmăreau interese economice, atacuri la adresa democrației și obiective legate de războiul împotriva...
#roman batut, #politisti, #Germania, #spital, #ancheta, #furt, #supermarket , #stiri diaspora