Un român condamnat pentru viol a fost prins în Anglia, după 16 ani. Greșeala care îl va trimite după gratii

Sambata, 20 August 2022, ora 21:03
4949 citiri
Un român condamnat pentru viol a fost prins în Anglia, după 16 ani. Greșeala care îl va trimite după gratii
Românul condamnat pentru viol a fost prins după ce a încălcat normele celor de la Imigrări FOTO Pixabay

Un bărbat din Botoșani, condamnat pentru viol în România, în urmă cu peste 16 ani, a fost reținut de Serviciul de Imigrări din Marea Britanie și va fi expulzat în țară, potrivit Northamptonshire Telegraph.

De mai mulți ani, românul, în vârstă de 37 de ani, trăia în Corby, Marea Britanie.

Publicația britanică, care îl citează pe purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție din Northamptonshire, precizează că Ionuț V. va fi expulzat nu pentru că a fost găsit pe lista celor dați în urmărire, ci pentru că a încălcat normele celor de la Imigrări și nu a anunțat noua adresă la care locuia.

El a fost arestat miercuri, 17 august.

Northamptonshire Telegraph menționează că bărbatul a fost condamnat în România, în 2006, pentru viol și, prin urmare, ”se află sub aceleași controale stricte ca și un infractor sexual înregistrat care a comis un delict în această țară”.

Românul și doi prieteni au violat o adolescentă de 14 ani

În iunie 2006, Ionuț V. și doi prieteni s-au întâlnit cu trei fete în apartamentul unuia dintre ei, din cartierul Rotunda. După ce au consumat alcool, tinerii au agresat-o sexual pe una dintre fete, în vârstă de 14 ani. Celelalte două au reușit să fugă la timp.

Pentru că fata întârziase prea mult acasă, mama ei s-a dus la locuința unde știa că are loc petrecerea. Deși tânăra se afla încă în interior, gazda a deschis, dar a susținut că plecase deja.

Ajunsă acasă, minora le-a povestit părinților ce a pățit, iar aceștia au anunțat poliția. La audieri, tinerii au susținut că totul s-ar fi petrecut cu acordul fetei, dar expertiza medico-legală a confirmat agresiunea fizică și morală.

Ulterior, A.C., de 16 ani, Daniel B., de 19 ani, și Ionuț V., de 21 de ani, au fost arestați preventiv și condamnați pentru viol, potrivit monitorulbt.ro

Un tânăr de 18 ani din Teleorman a fost arestat preventiv pentru viol. Victima are 67 de ani
Un tânăr de 18 ani din Teleorman a fost arestat preventiv pentru viol. Victima are 67 de ani
Poliția a anunțat că un tânăr în vârstă de 18 ani din judeţul Teleorman a fost reţinut şi apoi arestat preventiv sub acuzaţiile de viol şi violare de domiciliu. El a mers la...
Ce spune antrenorul lui Dinamo înaintea meciului cu FC Botoșani
Ce spune antrenorul lui Dinamo înaintea meciului cu FC Botoșani
Antrenorul echipei de fotbal Dinamo Bucureşti, Zeljko Kopic, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că se aşteaptă la un joc greu cu FC Botoşani, formaţie care a făcut meciuri...
#roman condamnat, #viol, #Botosani, #anglia, #imigrari, #roman expulzat , #Marea Britanie