Un român din Italia a fost înjunghiat de fiul fostei sale partenere: ”Ți-am spus de o sută de mii de ori să nu te mai atingi de mama și de fratele meu”

Marti, 31 Ianuarie 2023, ora 16:35
2122 citiri
Un român din Italia a fost înjunghiat de fiul fostei sale partenere: ”Ți-am spus de o sută de mii de ori să nu te mai atingi de mama și de fratele meu”
Tânărul de 19 ani a fost arestat pentru de tentativă de omor FOTO Pixabay

Un tânăr de 19 ani din Italia a fost arestat după ce l-a înjunghiat cu un cuțit de bucătărie pe fostul partener al mamei sale, un român de 38 de ani, potrivit Monza in Diretta.

Incidentul a avut loc pe 16 ianuarie, într-o locuință socială din Limbiate, o localitate situată în provincia Monza e Brianza din Lombardia.

Acolo a locuit românul împreună cu fosta sa parteneră, o femeie de 58 de ani. Cei doi au împreună o fată, iar femeia mai are doi băieți dintr-o relație anterioară.

Apropiații femeii le-au declarat anchetatorilor că bărbatul a agresat-o de mai multe ori. În plus, el ar consuma alcool și droguri.

Relația celor doi a devenit și mai tensionată după moartea mamei femeii. Deși nu l-a denunțat niciodată, ea a decis să-l dea afară din locuință.

Pe 16 ianuarie, bărbatul a mers la locuința fostei partenere cerând să-și vadă fiica. Pentru că nu i s-a permis, el a lovit-o. Atunci, băiatul femeii a pus mâna pe un cuțit de bucătărie și l-a înjunghiat, potrivit Gazeta de Sud.

”Ți-am spus de o sută de mii de ori să nu te mai atingi de mama mea și fratele meu”, a i-a spus tânărul înainte de a-l înjunghia de mai multe ori

Grav rănit, bărbatul a reușit să fugă din apartament, fiind văzut de un trecător, care a chemat ambulanța. A fost operat și, în prezent starea lui este stabilă.

Tânărul de 19 ani este acuzat de tentativă de omor.

#roman Italia, #injunghiat, #fiu, #fosta partenera , #romani Italia