Un român a rămas fără permis la Viena după ce a înlocuit un scaun al mașinii cu unul de grădină. Ce alte nereguli grave au mai descoperit polițiștii

Joi, 02 Februarie 2023, ora 20:41
3126 citiri
Un român a rămas fără permis la Viena după ce a înlocuit un scaun al mașinii cu unul de grădină. Ce alte nereguli grave au mai descoperit polițiștii
Românul nu avea nici permis de conducere valabil pentru categoria respectivă FOTO Poliția Viena

Un șofer român a rămas fără carnetul auto la Viena și a fost amendat, după ce polițiștii au descoperit o serie de nereguli în urma unui control în trafic.

Șoferul, în vârstă de 44 de ani, se deplasa din Manchester către România. El a fost oprit miercuri în Muthgasse, după ce starea dubei pe care o conducea a atras atenția unui echipaj de poliție, relatează Vienna.at.

Prima dată, ofițerii au văzut un scaun de grădină care înlocuia o parte din banchetă, fiind instalat între scaunul șoferului și cel al pasagerului.

La un control mai amănunțit, polițiștii au constatat că mașina era într-o stare deplorabilă, iar sistemul de frânare era practic nefuncțional. În plus, duba era supraîncărcată, având 420 kg de marfă peste limita admisă, potrivit Digi24.

Românul nu a putut prezenta nici certificatul de înmatriculare, asigurarea obligatorie și, mai mult, nu avea permis de conducere valabil pentru categoria respectivă.

Polițiștii au ridicat plăcuțele de înmatriculare ale mașinii, iar românul a rămas pieton. El va trebuie să plătească și o amendă de câteva sute de euro.

#roman viena, #permis auto, #duba, #scaun gradina, #amenda , #stiri diaspora