Destinul tragic al românului de 35 de ani ucis într-un incendiu provocat intenționat în Anglia VIDEO

Autor: N.G.
Vineri, 15 Aprilie 2022, ora 03:25
5852 citiri
Destinul tragic al românului de 35 de ani ucis într-un incendiu provocat intenționat în Anglia VIDEO
Alin Gavrilă locuia de 4 ani în Marea Britanie. Foto Facebook

Alin Nicolae Gavrilă, un bărbat din Alba Iulia, a mers la muncă în Anglia și a murit carbonizat într-un incendiu care a cuprins casa în care locuia. Locuia în această țară de 4 ani și a mers cu singurul scop de a munci și de a câștiga bani cinstit.

Visul său a fost curmat brusc în noaptea de sâmbătă spre duminică, 9/10 aprilie 2022, când locuința în care se afla a fost cuprinsă de un incendiu devastator provocat intenționat. Trupul fără viață a fost descoperit abia luni, când a putut fi cercetată locuința distrusă de foc.

Familia din Alba Iulia a bărbatului de 35 de ani a reușit să obțină informații de la autorități abia în cursul zilei de joi, 14 aprilie. Un angajat al Consulatului General al României la Manchester l-a sunat pe fratele victimei și i-a transmis scurt că autoritățile nu îi pot ajuta în ceea ce privește transportul cadavrului în România.

Singura soluție este ca transportul să fie realizat pe cheltuiala familiei sau trupul va fi incinerat. Este o situație complicată cu care s-au confruntat de-a lungul anilor mii de familii din România care au avut membri decedați în străinătate. Repatrierea trupului lui Alin din Marea Britanie până în Alba Iulia este una costisitoare, suma necesară fiind de circa 5.000 de euro.

Suspiciuni că ar fi fost înjunghiat

Alin a fost ucis în orașul Dewsbury din Marea Britanie, într-un incendiu devastator, provocat deliberat, din câte se pare, de cetățeni pakistanezi, susține fratele victimei. O femeie care locuia în acasă cu Alin susține că tânărul ar fi fost înjunghiat înainte ca locuința să fie incendiată.

Familia a intrat în posesia unor înregistrări, în care o femeie, care locuia în casa incendiată, susține că Alin ar fi fost înjunghiat înainte ca incendiul să fie provocat. Aceasta se afla și ea în casă, dar a reușit să se salveze cu ajutorul concubinului ei. În locuința respectivă a avut loc o petrecere la care au participat mai multe persoane printre care și cetățeni pakistanezi.

La un moment dat ar fi izbucnit un scandal, iar confictul a dus la incendierea casei de către cetățenii pakistanezi. „Ofițerii au fost anunțați la ora 00.04 duminică, 10 aprilie, cu privire la un incendiu izbucnit într-o casă aflată pe strada Queen, zona Ravensthorpe, aflată la periferia vestică a orașului Dewsbury.

Cinci persoane au ieșit din proprietatea afectată, un bărbat suferind răni grave, care au necesitat îngrijiri la spital”, au spus transmis polițiștii din orașul bitanic. Pe lângă tânărul din Alba Iulia alte cinci persoane au fost surprinse în incendiul devastator, dar au reușit să se salveze.

Un suspect a fost reținut

Poliția din West Yorkshire a transmis un comunicat de presă, marți, 12 aprilie, în care au precizat că a fost deschis un dosar penal pentru incendiere și mai mult de atât, un prim suspect a fost reținut în cazul atacului.

Acest eveniment a avut în mod clar consecințe devastatoare și a dus la moartea unui bărbat care a suferit răni tragice în urma incendiului și prăbușirea clădirii, din care nu exista nicio șansă de supraviețuire. Continuăm să facem apel la oricine are informații în comunitate să vină să ne ajute. Acest incendiu ar fi putut duce la decese multiple și este vital să-i reținem pe cei responsabili cât mai repede posibil”, a spus detectivul Sharron Kaye, potriivt presei britanice.

În jur de 80 de pompieri au intervenit sâmbătă noaptea pentru a stinge incendiul care amenința și alte case din jur. Victimele care s-au salvat au fost transportate la spitalele din Leeds și Wakefield, potrivit bbc.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Incendiatorul de mașini din Chitila, prins de polițiști după 21 de zile. Unde se ascundea
Incendiatorul de mașini din Chitila, prins de polițiști după 21 de zile. Unde se ascundea
După 21 de zile, un tânăr de 28 de ani, care a incendiat o mașină, a fost în sfârșit depistat de oamenii legii. A fost găsit la Chiajna, acolo unde locuia fără forme legale. A fost...
Schimbare istorică în regulamentul fotbalului englez
Schimbare istorică în regulamentul fotbalului englez
Federaţia Engleză de Fotbal a anunţat că din sezonul viitor se renunţă la reluarea meciurilor în caz de egalitate la finalul timpului regulamentar, începând din primul tur al Cupei...
#roman, #anglia, #deces, #incendiu, #tragic, #politie, #ucis , #romani Marea Britanie