Româncă terorizată în Italia de fostul soț. Mașina femeii incendiată în miezul nopții

Duminica, 19 Februarie 2023, ora 13:01
2139 citiri
Româncă terorizată în Italia de fostul soț. Mașina femeii incendiată în miezul nopții
Mașina unei românce care lucrează în Italia, incendiată de fostul soț FOTO stiridiaspora.ro

O româncă în vârstă de 32 de ani, care lucrează ca barmaniță în Italia, s-a trezit cu mașina în flăcări în fața casei în toiul nopții.

Aceasta fusese amenințată în trecut de un alt român cu care avusese o relație în trecut, că se va întâmpla ceva rău, dar nu se aștepta la acest gest. Incendiul a fost stins de pompieri și este în prezent investigat de poliție.

Mașina româncei, un Citroen C3, era parcată pe o stradă din Frică din Treviso, Italia, la câțiva pași de stadionul Tenni. Autoturismul a fost incendiat în cursul nopții

Alarma a fost declanșată în jurul orei unu noaptea, iar la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje ale pompierilor din Treviso și ale poliției, care investighează acum incidentul. Potrivit primelor investigații, episodul ar fi fost provocat de un incendiu intenționat garantat.

Vehiculul, cumpărat în 2021 de către proprietar, era parcat chiar în afara garajului, în partea din spate a clădirii. Locatarii au fost cei care au dat alarma la 112. Imobilul a fost evacuat din motive de siguranță, iar rezidenții au putut reveni în interior după câteva ore.

Femeia în vârstă de 32 de ani nu avea prea multe îndoieli cu privire la posibilul autor și a arătat cu degetul spre fostul ei iubit, un compatriot de 36 de ani cu care a fost căsătorită timp de câțiva ani, până când a decis să-l părăsească în urmă cu mai bine de un an. Bărbatul, însă, nu a vrut să accepte niciodată de acest lucru și o persecută de ceva timp pe româncă și pe fiul ei de cinci ani dintr-o altă relație.

Românul avea ordin de interdicție de a se apropia de barmaniță

În martie anul trecut, bărbatul de 36 de ani a amenințat-o grav pe femeie, atacând-o chiar cu un cuțit. De aici, arestarea românului și un ordin de interdicție de a se apropia de barmaniță, care, de asemenea, îl denunțase recent pe bărbat.

În ciuda acestui fapt, potrivit femeii de 32 de ani, fostul iubit nu ar fi încetat să o urmărească.

În ultima vreme, bărbatul, profitând de absența barmaniței, ar fi folosit garajul clădirii pentru a dormi. Un alt motiv pentru conflictul dintre cei doi, care ar fi în spatele incendiului izbucnit noaptea trecută, conform stiridiaspora.ro.

#romani Italia, #romanca Italia, #masina incendiata , #romani Italia
Comentarii
Poza MacGigi
MacGigi
rank 5
Dragoste romaneasca inflacarata in Peninsula :))))