Un tânăr român în vârstă de 19 ani, găsit mort pe malul unui lac de acumulare din apropiere de Madrid

Marti, 11 Octombrie 2022, ora 13:50
3001 citiri
Un tânăr român în vârstă de 19 ani, găsit mort pe malul unui lac de acumulare din apropiere de Madrid
Tânărul român a fost găsit mort, înecat cel mai probabil, pe malul unui lac de acumulare din Spania FOTO ziarulromanesc.es

Trupul fără viață al unui tânăr român în vârstă de 19 ani a fost găsit de către Grupul de Specialiști în Activități Subacvatice (GEAS) al Gărzii Civile în zona lacului Valdecañas.

Cel mai probabil românul s-a înecat în timp ce se scălda, potrivit ziarulromanesc.es

Potrivit Gărzii Civile, cadavrul se afla foarte aproape de locul unde a fost văzut ultima dată, în zona cunoscută sub numele de La Ponderosa. Este o zonă foarte apreciată de pescari. Cadavrul a fost dus la Institutul de Medicină Legală din Cáceres. Autopsia va stabili cauzele morții.

Pescarii care se aflau la fața locului le-au spus membrilor echipei de căutare că tânărul a sosit din Madrid, arată sursa citată. La scurt timp după ce a mâncat a intrat în apă, până a ajuns la o insuliță. La întoarcere, trebuie să fi avut o problemă, pentru că nu a mai putut ajunge la țărm.

Pescarii nu l-au mai văzut și au dat alarma, anunțând dispariția lui. Din cauza întunericului, căutările au fost suspendate sâmbătă. S-au reluat duminică, dimineață devreme, cu puține speranțe de a-l găsi în viață. Cele mai rele presentimente s-au adeverit duminică după amiază târziu.

Zona este cunoscută pentru că, de mulți ani, pasionații români de pescuit au obiceiul să meargă în El Gordo în weekend pentru a practica sportul preferat în lacul de acumulare Valdecañas. Majoritatea vin și pleacă în timpul zilei, pentru că locuiesc în împrejurimile Madridului.

Primarul din El Gordo, Silvia Sarro, a precizat pentru hoy.es că nu este prima dată când se întâmplă astfel de evenimente tragice în acea zonă.

Jaqueline Cristian își continuă seria fantastică. Ce performanță a realizat la WTA Madrid
Jaqueline Cristian își continuă seria fantastică. Ce performanță a realizat la WTA Madrid
După sfertul de finală jucat la Charleston și după ce a pus umărul la calificarea miraculoasă a României la turneul final BJK Cup, în dauna Ucrainei (3-2, de la 0-2), tenismena Jaqueline...
Adversară surpriză pentru Sorana Cîrstea la WTA Madrid. Cu cine va debuta românca
Adversară surpriză pentru Sorana Cîrstea la WTA Madrid. Cu cine va debuta românca
Turneul WTA 1000 de la Madrid a programat astăzi primele meciuri de pe tabloul principal feminin, care au stabilit adversara Soranei Cîrstea în turul al doilea. Cap de serie 27, Sorana...
#romani Spania, #roman mort Spania, #inecat, #madrid , #romani Spania
Comentarii
Poza Ionut175
Ionut175
rank 5
1439 citiri.condoleante