Octavian Popescu, de la FCSB, evoluție contestată la echipa națională: "A fost singurul minus" Dumitru Dragomir îl ridică în slăvi

Duminica, 12 Iunie 2022, ora 10:00
3651 citiri
Octavian Popescu, de la FCSB, evoluție contestată la echipa națională: "A fost singurul minus" Dumitru Dragomir îl ridică în slăvi
Octavian Popescu (stâna) nu a strălucit cu Finlanda

România - Finlanda 1-0 a fost primul meci ca titular la echipa națională a lui Octavian Popescu, fotbalistul de 19 ani al lui FCSB.

"Azi am mai pus o cărămidă la dezvoltarea lui,. Mai are mult de muncit sportiv, mental. La națională e o diferență de combativitate față de campionat", a spus Edward Iordănescu după meci despre Octavian Popescu.

Lui Mutu nu i-a plăcut evoluția fotbalistului de la FCSB. „Cred că singurul minus a fost evoluția mai puțin convingătoare a lui Tavi Popescu.”, a spus Adrian Mutu, pentru Antena 1.

Îmn schimb, Dumitru Dragomir a fost impresionat de cum a jucat Tavi Popescu.

"Am auzit un comentariu în care cineva spunea despre Octavian Popescu că nu s-a văzut, că a fost șters. Băi, oameni buni, în prima repriză doi jucători au jucat de senzație din punct de vedere tactic: el și Sorescu. De asta am jucat așa bine în prima repriză, pentru că au avut capacitate de efort, i-au ținut bine pe mijlocașii și fundașii adverși.

După ce a fost scos Octavian Popescu, a fost haos, în ciuda tuturor încercărilor pe care le-a făcut cu Hanca... O fi fost obosit, dar din punct de vedere tactic a jucat absolut excepțional", a declarat Dragomir pentru gsp.ro.

#romania finlanda 1 0, #liga natiunilor, #ehcipa nationala, #Octavian Popescu , #nationala