Critici dure pentru fotbaliștii naționalei: "Unii nu știu cum îi cheamă cu buletinul în mână. Speriați de bombe"

Duminica, 26 Martie 2023, ora 10:33
4564 citiri
Critici dure pentru fotbaliștii naționalei: "Unii nu știu cum îi cheamă cu buletinul în mână. Speriați de bombe"
Romania nu a impresionat cu Andorra FOTO facebook

Naționala României a debutat cu dreptul în preliminariile CE 2024, învingând cu 2-0 Andorra, într-un meci în care jocul tricolorilor nu a strălucit.

Acesta este și motivul pentru care Dumitru Dragomir, fost președinte al LPF, a pornit o avalanșă de critici la adresa fotbaliștilor lui Edi Iordănescu.

„Nici rezultatul și nici jocul nu sunt mulțumitoare. Dacă în locul României era Afumați, nu ne bătea Andorra. O echipă foarte slabă. Nu a ajuns la poarta noastră. Mi-a plăcut Drăgușin, dar și Alibec. În rest, haos total”, și-a început Mitică Dragomir discursul, la GSP Live.

„Sunt unii jucători de la națională care nu știu cum îi cheamă cu buletinul în mână. Cel mai bun român joacă în China (n.r. - Nicolae Stanciu, la Wuhan Three Towns). Doamne ce joc, nu am mai văzut un joc așa urât de 15 ani la echipa națională.

Nu are timp Edi să pună la punct jocul, nu e vinovat. El ar trebui să facă ceva la mijlocul terenului, nu e unul care să paseze, să scoată adversari din joc. Suntem speriați de bombe. Nu am mai văzut așa ceva. Jucăm cu grabă, dăm în minge de nebuni. Suntem în relații proaste cu mingea. Nu mai avem fotbaliști.

E haos, nu jucăm nimic. Ar fi trebui să îi strângă mai demult, să îi învețe să paseze. În afară de Moruțan, care mai încearcă un dribling, restul parcă sunt căzuți în cap. Poate își revin după primele două meciuri. Nu l-am înțeles pe Sorescu, a avut atâtea culoare să plece în atac. Ăștia trebuie învățați să joace. Nu am mai văzut un așa haos”, a mai declarat Dumitru Dragomir.

România va juca marți, pe teren proriu, cu Belarus, formație care a pierdut primul meci din preliminarii, 0-5 cu Elveția.

România a început lucrările la cea mai mare bază NATO din Europa
România a început lucrările la cea mai mare bază NATO din Europa
România a început construcția a ceea ce va fi în cele din urmă cea mai mare bază militară europeană a alianței NATO, în timp ce blocul transatlantic încearcă să își consolideze...
Cine scoate din joc Alianța USR-PMP-FD? Arbitrii sau Tomac?
Cine scoate din joc Alianța USR-PMP-FD? Arbitrii sau Tomac?
Analiză: PMP are un partaj nerezolvat în justiție. În același timp, primarii USR sunt hărțuiți iar puterea (PSD+PNL) e nemulțumită de potențialul de creștere al Alianței Dreapta...
#Romania, #Andorra, #joc slab, #critici, #Dumitru Dragomir, #speriati, #buletin in mana , #stiri fotbal
Comentarii
Poza Makaz
Makaz
rank 1
Singurele echipe pe care le " invinge " echipa de maciucari romm