Lobonț, dezvăluiri despre fotbaliștii naționalei: "Își dădeau coate care să facă primul poze cu Florin Salam. Cu Sânmărtean nu se înghesuiau"

Miercuri, 07 Decembrie 2022, ora 13:59
2922 citiri
Lobonț, dezvăluiri despre fotbaliștii naționalei: "Își dădeau coate care să facă primul poze cu Florin Salam. Cu Sânmărtean nu se înghesuiau"
Romania U 20. Foto: Facebook / Echipa națională de fotbal

Bogdan Lobonț a vorbit despre perioada petrecută ca selecționer la echipa națională Under 20.

Fostul portar al Romei a povestit o întamplare cu tinerii fotbaliști la o acțiune a lotului național.

Lobonț a dezvăluit cum jucătorii României au preferat să facă o poză cu Florin Salam în dauna lui Sânmărtean și a lui Cătălin Munteanu.

“Depinde de mediul în care crești, în care te dezvolți. Și de gena pe care o ai. Depinde ce exemple urmărești. Nu știu dacă am mai spus cuiva: am avut o acțiune la U20 în noiembrie, eram în recepția hotelului înainte să plecăm la antrenament. N-am absolut nimic cu el și pot să-mi cer scuze că-l dau exemplu.

Era prezent Florin Salam în recepție, înainte să plecăm au coborât mulți jucători, mai că își dădeau coate care să facă primul poze cu el. În autocar le-am zis că au lângă ei 2 dintre cei mai buni pasatori pe care i-a dat fotbalul românesc, Cătălin Munteanu și Lucian Sânmărtean, nu i-am văzut să se înghesuie la poze cu ei. Nu e o critică, Florin Salam face foarte bine meseria pe care o face și sunt ferm convins că a muncit foarte mult să ajungă la nivelul la care este.

Dar să ne uităm puțin, pe noi înainte ne lua tremuratul când vedeam un jucător de fotbal, acum parcă atenția s-a dus cu totul în alte sectoare. Poate pe de-o parte este și normal, noi adulții trebuie să le creăm mediul propice, dacă nu facem noi asta, n-avem cum sa le cere să facă chestii pe care nici nu le gândesc”, a declarat Lobonț la Sport Total FM.

Fostul postar a fost selecționerul naționalei under 20 aproape un an de zile, fiind demis de Burleanu și Stoichiță din cauza rezultatelor proaste.

#Romania, #nationala Romaniei, #Florin Salam, #bogdan lobont, #Sanmartean , #nationala