Un fost șef de la PRO TV va comenta la Antena 1 meciurile naționalei de fotbal

Marti, 24 Mai 2022, ora 11:22
4185 citiri
Un fost șef de la PRO TV va comenta la Antena 1 meciurile naționalei de fotbal

Meciurile naționalei de fotbal se vor vedea din luna iunie pe Antena 1 și Prima TV. Un fost om important din PRO TV va comenta partidele României pentru postul deținut de familia Voiculescu.

Antena 1 și Prima TV vor transmite pentru următorii șase ani jocurile naționalei.

Cele două posturi vor împărți meciurile României, astfel încât prima partidă din Națions League, cu Muntenegru, să fie live pe Prima TV, iar următoarele două jocuri ale naționalei, cu Bosnia și Finlanda să fie transmise de Antena 1.

La postul deținut de familia Voiculescu, partidelele României vor fi comentate de Felix Drăghici și Andrei Rădulescu, editor șef al știrilor sportive de la Antena 1, conform surselor Ziare.com

Cine este Felix Drăghici?

Originar din Râmnicu Vâlcea, Felix Constantin Drăghici a început să lucreze în televiziune încă din anii studenției, când a pus bazele știrilor sportive de la PRO TV împreună cu Costi Mocanu.

Cei doi au condus destinele postului din Pache Protopopescu peste 20 de ani, până când au fost înlăturați de Aleksandras Cesnavicius, noul boss de la PRO TV.

Drăghici a plecat la Aleph News, postul deținut de Adrian Sârbu, însă nu a stat prea mult acolo și a ajuns la Antena 1, unde pe lângă coordonarea știrilor sportive, are și un cuvânt greu de spus la "Observator", buletinul de știri al postului.

Chiar dacă șefii de la Antena 1 se așteptau ca și cifrele de audiență ale știrilor sportive, după venirea lui Felix Drăghici, să fie aproape de cele ale rivalilor de la PRO TV, lucrurile nu stau așa, postul de pe Pache Protopopescu conducând detașat în continuare pe segmentul buletinului informativ.

Costi Mocanu și Felix Drăghici (cel cu ochelari). Foto: Facebook / Costi Mocanu

Până în martie, PRO TV a fost televiziunea care a transmis meciurile naționalei de fotbal.

Pentru următorii șase ani, partidele României se pot vedea pe Antena 1 și Prima TV.

Programul partidelor transmise de Prima TV:

4 iunie 2022, 21.45: Muntenegru – România

14 iunie, 21.45: România – Muntenegru

26 septembrie, 21.45: România – Bosnia – Herţegovina

Programul partidelor transmise de Antena 1:

7 iunie 2022, 21:45: Bosnia – Herţegovina – România

11 iunie 2022, 21:45: România – Finlanda

23 septembrie 2022, 21:45: Finlanda – România

Citeste si:
Un fotbalist care a jucat la FCSB și pentru România la Europene a fost părăsit de soție și e șomer la 29 de ani: ”Nu am niciun job”
Un fotbalist care a jucat la FCSB și pentru România la Europene a fost părăsit de soție și e șomer la 29 de ani: ”Nu am niciun job”
Fostul fotbalist Sebastian Chitoșcă (29 de ani) a oferit un interviu pentru Fanatik în care dezvăluie problemele cu care se confruntă în viața personală. Chitoșcă e un fost mijlocaș...
Cum s-a terminat primul meci de rugby dintre România și Italia, disputat după 18 ani
Cum s-a terminat primul meci de rugby dintre România și Italia, disputat după 18 ani
România și Italia s-au întâlnit aseară, pe stadionul Arcul de Triumf, în prima partidă de rugby dintre cele două echipe, disputată după 18 ani. Victoria a revenit oaspeților cu scorul...