Românii și bosniacii s-au luat la bătaie pe stadionul ”Giulești”. Cum au intervenit jandarmii

Luni, 26 Septembrie 2022, ora 22:48
3552 citiri
Românii și bosniacii s-au luat la bătaie pe stadionul ”Giulești”. Cum au intervenit jandarmii
Fanii români, în conflict cu bosniacii

Reprezentativa României întâlneşte selecţionata din Bosnia şi Herţegovina, pe Stadionul Giuleşti, în ultima etapă a Grupei 3 din Divizia B a Ligii Naţiunilor.

Imediat două startul jocului, au avut loc incidente în tribune din caza cărora jocul a fost întrerupt pentru scurt timp.

Potrivit gsp.ro, cei aproximativ 300 de suporteri bosniaci au sărit la bătaie cu fani tricolori. Cele două grupuri au aruncat cu scaune, torţe şi au fost despărţite doar de un zid protector subţire. Jandarmii au intervenit rapid, în forţă, şi au împiedicat ca suporterii rivali să ajungă faţă în faţă. Zeci de pumni au fost împărţiţi la capătul peretului, printr-o breşă.

”În legătură cu meciul de fotbal dintre echipa reprezentativă a României și a Bosniei și Herțegovinei, Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București face următoarele precizări:

La începutul partidei, un grup de suporteri din Peluza Sud a depășit cordonul de stewarzi și a migrat către galeria oaspeților, cu scopul de a iniția confruntări violente.

În acest context, jandarmii au acționat pentru dispersarea suporterilor violenți și păstrarea unei distanțe de siguranță între cele două grupuri.

Menționăm faptul că, pe timpul intervenției nicio persoană nu a fost rănită și, punctual, acolo unde situația a impus, au fost folosite materialele din dotarea forțelor de ordine, pentru restabilirea climatului de ordine și siguranță publică”, a fost comunicatul Jandarmeriei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Nancy Faeser la București: fotbal și Schengen
Nancy Faeser la București: fotbal și Schengen
Ministra germană de Interne Faeser a vizitat ieri și azi Bulgaria și România. Schengen, migrația ilegală și siguranța suporterilor la campionatul european de fotbal au fost temele discutate...
Putin a numit un nou ambasador al Rusiei în România. Cine este Vladimir Lipaev
Putin a numit un nou ambasador al Rusiei în România. Cine este Vladimir Lipaev
Președintele rus Vladimir Putin l-a numit pe Vladimir Lipaev ambasadorul al Rusiei în România. Decretul a fost publicat pe portalul oficial de informații juridice, informează agenția rusă...
#Romania, #Bosnia, #meci, #fani, #giulesti , #nationala
Comentarii
Poza Nonpolitikon
Nonpolitikon
rank 5
Min.60: gol la plesneală, fotbal la ciuguleală!
Poza Nonpolitikon
Nonpolitikon
rank 5
Min.73: bine c-o dedei io-n bară!