Adrian Tutu, despre meciul lui Bute si cei care nu au crezut in el - Interviu

Luni, 25 Iulie 2011, ora 10:36
4367 citiri
Adrian Tutu, despre meciul lui Bute si cei care nu au crezut in el - Interviu
Foto: Media Pro Music

Adrian Tutu, castigatorul primei editii a emisiunii "Romanii au Talent", a vorbit in cadrul unui interviu acordat Ziare.com despre onoarea de a canta in deschiderea meciului lui Lucian Bute, despre planurile sale, dar le raspunde si celor care nu au crezut ca este castigatorul pe merit al show-ului.

Tanarul sustine ca munceste foarte mult si se pregateste de lansarea primului sau album scos cu ajutorul Media Pro Music.

Adrian Tutu ne-a mai povestit si cum arata o zi obisnuita din viata lui.

Viata ta s-a schimbat enorm in urma castigarii concursului "Romanii au talent". De ce crezi ca ai fost favorit?

Viata mea s-a schimbat in sensul in care m-am mutat in Bucuresti si am inteles ca cineva crede in mine, iar eu la randul meu am invatat sa am incredere in oameni, in voi, si cred ca s-a simtit acest lucru in timpul concursului "Romanii au talent" de la ProTV, prin ritmul si versurile melodiilor mele.

Imi place sa cred ca publicul m-a votat pentru motivele mentionate anterior si ca o sa am sustinerea lui si de acum inainte.

De care dintre membrii juriului te-ai simtit cel mai apropiat?

Toti membrii juriului sunt niste oameni deosebiti, iar pe scena in timpul concursului cand te afli in fata a milioane de oameni care te privesc mai mult sau mai putin prin ochii Andrei, ai lui Mihai Petre sau ai lui Andi Moisescu, trebuie sa dai tot ce ai mai bun pentru ca la final sa ai confirmarea ca mergi mai departe.

Romanii au talent - Adrian Tutu a castigat premiul de 120.000 de euro

Ce le-ai raspunde celor care au declarat ca nu ai castigat pe merit?

Cred ca fiecare este liber "de a incerca pe propria piele" preselectiile, emotiile concursului, sustinerea publicului si bucuria victoriei, precum si de a infrunta sau nu criticile, obiectiile sau dezaprobarea celor din jur, in definitiv nu poti multumi pe toata lumea pentru ca suntem diferiti.

Ce a insemnat pentru tine faptul ca ai fost invitat sa canti inainte de meciul lui Lucian Bute?

Am fost onorat si foarte emotionat sa cant pentru un campion, pentru un om deosebit si nu in ultimul rand pentru un roman de care este mandra o tara intreaga.

Cum te pregatesti pentru lansarea albumului tau? Va iesi pana la urma la sfarsitul verii?

Petrec foarte mult timp in studio si incerc sa profit de fiecare strop de inspiratie, ora de somn, de orice sfat al oamenilor din echipa cu care lucrez, de fiecare vorba buna sau incurajare si bineinteles incerc sa ma bucur din plin de aceasta perioada frumoasa din viata mea.

Cum se va numi?

Inca nu am ales un nume pentru album pentru ca sunt preocupat mai degraba de alegerea titlurilor pentru piese, insa odata stabilit voi face public atat single-ul cat si titlul albumului.

Cum arata o zi din viata ta?

Ca orice zi a unui om normal pasionat, in cazul meu de muzica: la studio, cu prietenii si cand ajung acasa se gasesc cateva indeletniciri casnice.

Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
#Adrian Tutu album, #Adrian Tutu meci Bute, #Adrian Tutu , #Adrian Tutu