Romanii au talent: Lorelai Mosnegutu a castigat finala si premiul de 120.000 de euro

Sambata, 03 Iunie 2017, ora 09:21
8522 citiri
Romanii au talent: Lorelai Mosnegutu a castigat finala si premiul de 120.000 de euro
Foto: Facebook Romanii au talent

Lorelai Mosnegutu, o adolescenta fara maini, abandonata de parinti si adoptata la varsta de doua luni, a castigat finala emisiunii-concurs "Romanii au talent", care s-a desfasurat vineri seara, si un premiu de 120.000 de euro.

Imbratisata de ocupantii locului al doilea - grupul OK World Wide, Lorelai Mosnegutu a fost felicitata si de Mihaela Radulescu, membra a juriului.

Pe locul al treilea in finala show-ului difuzat de Pro TV s-a clasat, in urma votului publicului, Fang Shuang.

Lorelai Mosnegutu a fost abandonata la nastere, iar la varsta de 2 luni a fost luata in plasament, apoi adoptata de Veronica Parvulescu, asistent maternal. A inceput sa cante la gradinita, iar la 7 ani a intrat la Scoala Populara de Arte.

Intr-un an a obtinut 37 trofee si 180 diplome, nu doar pentru muzica, ci si pentru teatru si creatii literare. Cursurile de orga le-a inceput in urma cu trei ani, iar la scoala este olimpica la Biologie si Geografie.

La cea de a patra editie "Romanii au talent", Lorelai Mosnegutu a cantat la orga folosindu-si degetele de la picioare, dar si cu vocea, melodia "A million stars" a Luminitei Anghel. Adolescenta fara maini a cucerit juriul si publicul din primele clipe, ea fiind aplaudata si incurajata de la inceput pana la final.

"Mi s-au inmuiat genunchii cand am vazut-o ca plange si nu avea cum sa isi stearga lacrimile", a declarat Mihaela Radulescu, juratul care a apasat "golden buzz"-ul si a trimis-o pe Lorelai direct in finala.

In finala, ea a pictat folosindu-si degetele de la picioare in timp ce a interpretat melodia "Rise Like a Phoenix" care i-a adus cele mai multe voturi din partea publicului.

In finala de vineri, Eduard Antal a castigat premiului de originalitate si un cec de 10.000 de euro.

Cel de-al saptelea sezon al emisiunii "Romanii au talent" s-a incheiat cu o editie in care au fost prezentate momente de canto, dans acrobatic, dans contemporan, beatbox si chinese pool. Un moment special a fost prezentat de coregraful Gigi Caciuleanu.

Lider absolut de audienta

Finala emisiunii-concurs "Romanii au talent" a fost lider absolut de audienta pe toate categoriile de public, vineri seara, fiind urmarita de peste 1,6 milioane de telespectatori, informeaza Pro TV.

Pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, show-ul a inregistrat 9,5 puncte de rating si 35,9% share, fata de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obtinut 3,2 puncte de rating si 12,2% share.

Pe intreaga durata de difuzare, la nivel national, peste 1,6 milioane de telespectatori au urmarit spectacolul "Romanii au talent", iar in minutul de maxima audienta, inregistrat la 22.55, peste 2,4 milioane de romani urmareau emisiunea.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Romanii au talent Lorelai Mosnegutu , #castigator