Cinci romi din Timișoara au murit într-un accident rutier, în Strasbourg. Urmărire ca în filme, transmisă pe Facebook VIDEO

Marti, 28 Martie 2023, ora 19:18
12525 citiri
Cinci romi din Timișoara au murit într-un accident rutier, în Strasbourg. Urmărire ca în filme, transmisă pe Facebook VIDEO
Cele două familii aveau un conflict mai vechi FOTO dna.fr

Două familii de romi din Timișoara s-au urmărit cu mașinile de lux prin centrul Strasbourgului, provocând un accident mortal.

Accidentul a avut loc luni, în districtul Port-du-Rhin din Strasbourg. Din primele informații, accidentul s-a produs între două autoturisme BMW, un model X5 și un Seria 7, pe fondul unei viteze excesive. Cele două familii de romi au avut un conflict în plină stradă, după care a urmat urmărirea în trafic.

La locul accidentului au fost trimise 26 de vehicule de salvare și pompieri.

Până să ajungă personalul de prim-ajutor, două femei muriseră, deja, iar un bărbat, aflat în stop cardio-respirator, a decedat la scurt timp, în ciuda încercărilor de resuscitare.

În accident au fost implicate două familii de romi din Timișoara, una cu domiciliul în Strasbourg, iar a doua din Kehl, localitate aflată în nordul Germaniei, potrivit voceatimisului.ro. Acestea se aflau în relații de rudenie, protagoniștii principali, Banari Cârpaci și Saban Stancu, fiind cumnați.

Cele două familii aveau un conflict mai vechi, Saban Stancu reprosându-i lui Banari Cârpaci că ar fi executat doi ani de închisoare din cauza lui, în urma unei ”afaceri” cu autoturisme. După eliberare, Stancu i-ar fi cerut cumnatului său o sumă de bani ca despăgubire, dar acesta a refuzat. După o serie de live-uri pe Facebook, Stancu a decis să meargă la Strasbourg pentru a clarifica situația.

Primele trei victime erau Banari Cârpaci, soția și sora acesteia. Ulterior, la spital au decedat și Saban Stancu și soția sa. De asemenea, încă patru oameni au fost răniți.

#romi timisoara, #accident rutier, #strasbourg, #urmarire trafic, #conflict, #morti , #romani Franta