Ziare.com

Business Insider: Cum arata o reclama la combustibili, in Romania (Video)

de Constantin Pescaru
Joi, 08 Noiembrie 2012, ora 20:52

   

Business Insider: Cum arata o reclama la combustibili, in Romania (Video)
Publicatia Business Insider a publicat un articol dedicat unei reclame la combustibili, difuzata in Romania.

Companiile petroliere din Statele Unite isi promoveaza produsele cu imagini care contin masini conduse pe drumuri deschise, statistici despre eficienta sau animatii cu pistoane.

Insa, in Romania, exista si alt gen de reclame la combustibili, noteaza Business Insider.

"In imaginatia romanilor, benzina de la Rompetrol dezlantuie un grup de dansatoare, imbracate ca niste menajere franceze, care curata camerele de combustie", scrie publicatia citata.

Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/angajat. Afla mai multe AICI!

Reclama a fost creata de agentia McCann Bucharest si se difuzeaza la posturile TV din tara noastra.


Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1492 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
5 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Morala: Cu benzina in rezervor iti lasa buzunarul gol.

...............................

 

@ Vizionaru !

Băețică....mai cultivă ceva cultură generală,mai ieși din Ciorogirla ca să vezi măcar lumea de la marginea Ferentariului. Cultivă și tu ceva,că de stereotipuri vinturate de alții e plin internetu. Ca fapt divers am să-ți arăt cum e in Canada cu spitalizările. Fiecare rezident ( nu numai cetățenii ) dispun aici in Quebec de o carte ce se numește Carte de maladie. Asta ți se cere și nimic mai mult. Consultat sau operat......nu te costă absolut nimic. Nu tu șpagă,și mărunțișuri de cumpărat. Medicamente gratuite cit ești in spital . Cind ajungi acasă..medicamentele sunt plătite doar parțial și la puterea de cumpărare....nu e cine știe ce. Dacă depășești 800 $ pentru medicamente....restu e gratuit fără limită. Acum ai bigat la diblă ? Asta ca să nu te faci de kakao...că te mai vede și canadienii care vor ride de tine. Ia-o pe asta ! Și gindește de două ori cind inventezi prostii cu prieteni imaginari care au fost platnici la un serviciu medical complet gratuit. Nu mai spune prostii că ride lumea de tine și nici cei din Romania nu te vor mai crede. Ca povestea cu Văcaru satului care striga in fiecare zi că vine lupu ! BAGĂ LA DIBLĂ că nu o spun de două ori ! Aici nu e politică ca să faci propagandă aiurea,ci EVIDENȚE !

Bre tataie, eu nu invetez nimic ca nu e patanie

proprie iar prietenul exista si mai am unul care este cunoscut pe tot mapamondul si a povestit in media cum copii canadienilor radeau si faceau glume pe seama copiilor lui pentru ca sunt romani.
Si chiar acum cand scriu aceste randuri sunt locat in buricul Bucurestiului.
Matale de cand nu ai mai iesit din casa ???

Bună !

Și decentă !

 

Decenta la Moldoveni nu prea exista ca daca te urci intr-un

tren de Moldova iti pui carlig la nas si trebuie sa aduci mopul de acasa.
Do svidanija !!! до свидания !!!
Ca sa nu uiti de limba rusa.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor