Ziare.com

Rompetrol Rafinare, declin major al afacerilor in primul trimestru

Luni, 13 Mai 2013, ora 21:27

   

Rompetrol Rafinare, declin major al afacerilor in primul trimestru
Compania Rompetrol Rafinare, care apartine grupului Rompetrol, a inregistrat o scadere importanta a afacerilor, in primul trimestru din acest an, fata de 2012.

Astfel, compania a incheiat perioada ianuarie-martie 2013 cu o cifra de afaceri bruta consolidata de 884,3 milioane de dolari, in scadere cu 19% comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, cand a fost de 1,09 miliarde de dolari.

In schimb, Rompetrol Rafinare a raportat pentru intervalul analizat pierderi de 2,4 ori mai mici, de la 62,7 milioane de dolari in primele trei luni ale anului trecut la 25,1 milioane de dolari, informeaza Mediafax.

De asemenea, rezultatul operational (EBITDA) arata o pierdere de aproximativ 120.000 dolari, fata de rezulatul negativ de 11,6 milioane de dolari in primele trei luni din 2012.

Cele mai dorite beneficii extrasalariale la cele mai bune costuri pentru compania ta: card de masa Up Dejun cu 0 costuri de emitere + abonament medical Regina Maria la cel mai bun pret de pe piata: de la 3 euro/luna/angajat. Obtine oferta AICI!

In plus, compania a avut si un declin in ceea ce priveste vanzarile de carburanti, care au ajuns la 500.000 de tone, consemnand o scadere de 24% comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut.

Compania a platit in primele trei luni taxe de 235,4 milioane de dolari la bugetul de stat.

Rompetrol Rafinare opereaza la nivel national 747 de puncte de distributie a carburantilor, in statii proprii, partener, unitati mobile si baze mobile.

Rezultatele financiare consolidate ale Rompetrol Rafinare includ datele companiilor Rompetrol Rafinare, Rompetrol Petrochemicals, Rom Oil, Rompetrol Downstream, Rompetrol Quality Control, Rompetrol Logistics si Rompetrol Gas.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 363 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

pe drumul bun

probabil ca de anul viitor, in conditiile in care nu mai e nevoie sa mai bage atatia banii in instalatii si infrastructura, vor avea un bilant pozitiv...

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor