Romtelecom scoate din grila mai multe posturi cunoscute, dar creste tariful

Marti, 15 Iulie 2014, ora 16:13
5996 citiri
Romtelecom scoate din grila mai multe posturi cunoscute, dar creste tariful

Romtelecom a eliminat din grilele sale de satelit si prin Internet mai multe televiziuni, intre care Money Channel, Pro TV International si UTV, si a introdus alte posturi, ca Fine Living Network, AMS (Auto Motor & Sport), YFE (Your Family Entertainment) si TVE (Television Espanola).

Potrivit unor anunturi publicate pe contul oficial de Facebook al Romtelecom, pachetele de televiziune ale companiei au fost reconfigurate luni.

Astfel, grila serviciului de televiziune Maxim DTH (Direct-To-Home) al Romtelecom are in plus urmatoarele televiziuni: Fine Living Network, AMS, YFE, Mooz Hits si TVE, dupa ce au fost eliminate Money Channel, Pro TV International si UTV.

Romtelecom si Cosmote isi schimba numele - afla de ce trebuie sa sune nemteste

Din aceeasi zi, grila serviciului de televiziune prin Internet a Romtelecom are in plus urmatoarele televiziuni: Fine Living Network, AMS, YFE si TVE. Au fost eliminate, de asemenea, televiziunile Money Channel si Pro TV International.

Pe de alta parte, incepand de luni, grila Variat - DTH a Romtelecom are in plus televiziunile History Channel, FilmBox, FilmBox Plus, TV 1000 si Mooz Hits. Din grila au fost eliminate televiziunile Comedy Central Extra, Shorts TV, The Money Channel, Pro TV International si UTV.

Tot incepand de luni pachetul suplimentar HD (High-Definition) - DTH al Romtelecom include televiziunea Eurosport 1 HD.

"Noua grila a serviciilor de televiziune ofera clientilor, in functie de abonamentul detinut, pana la 128 canale", se spune in anuntul Romtelecom.

Romtelecom reduce termenul de plata al facturilor si majoreaza penalizarile

Reconfigurarea grilelor Romtelecom va fi insotita si de o modificare a tarifului perceput abonatilor la serviciile de televiziune prin tehnologiile DTH si IPTV. Astfel, incepand de luni, tariful lunar pentru pachetul de servicii detinut creste cu 0,5 euro (0,62 euro cu TVA).

Potrivit Romtelecom, clientii companiei au fost notificati conform legislatiei cu privire la aceste modificari.

La finalul anului 2013, Romtelecom avea peste 4,85 milioane de abonamente in portofoliu, pentru servicii de televiziune, internet in banda larga si voce etc. Totodata, Romtelecom detine compania de cablu NextGen Communications.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Motivul pentru ca unii utilizatori vor evita achiziționarea noului Huawei Pura 70
Motivul pentru ca unii utilizatori vor evita achiziționarea noului Huawei Pura 70
Săptămâna trecută, Huawei a lansat seria Pura 70, care a înregistrat vânzări impresionante pe piața din China. Cu toate acestea, perspectivele pentru piețele occidentale sunt mai...
O multinațională germană inaugurează un nou birou în România, după ce a anunțat concedieri la nivel global
O multinațională germană inaugurează un nou birou în România, după ce a anunțat concedieri la nivel global
Compania multinațională de inginerie Bosch a inaugurat marți, 23 aprilie, cel de-al doilea birou din Cluj-Napoca, în cadrul centrului său de inginerie. La nivel de grup, Bosch a anunțat, la...
#Romtelecom scoate posturi, #Romtelecom grila posturi, #Romtelecom crestere tarif , #abonati