Ziare.com

Cine sunt greii care angajeaza acum in telecom

Miercuri, 11 Mai 2011, ora 13:03

   

Cine sunt greii care angajeaza acum in telecom
Vodafone, Romtelecom, Alcatel-Lucent si Pentalog recruteaza in aceasta perioada specialisti in telecomunicatii cu expertiza in PL/SQL si Oracle, buni vorbitori de limba engleza, proactivi si rezistenti la stres.

Cele mai multe joburi ofertate de jucatorii mari din telecom sunt disponibile in Capitala si in Timisoara, conform MONEY.ro.

Romtelecom, cel mai mare operator de telefonie fixa din Romania, recruteaza un analist financiar la departamentul de reglementari financiare, in Capitala.

Te califici pentru aceasta pozitie daca esti student in ultimul an sau absolvent al unei facultati cu profil economic sau tehnic, ai minimum 6 luni experienta in domeniu, ai cunostinte bune de operare in SQL, PL/SQL,Visual FoxPro si daca poti gestiona bazele de date in MS Access si Oracle Database Management.

Cele mai dorite beneficii extrasalariale la cele mai bune costuri pentru compania ta: card de masa Up Dejun cu 0 costuri de emitere + abonament medical Regina Maria la cel mai bun pret de pe piata: de la 3 euro/luna/angajat. Obtine oferta AICI!

Termenul-limita pana la care poti aplica la job este 15 mai.

Citeste mai multe despre Cine sunt greii care angajeaza acum in telecom pe Money.ro.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1623 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor