Ziare.com

Romtelecom are un nou director executiv comercial pentru segmentul business

Joi, 29 Noiembrie 2012, ora 12:12

   

Romtelecom are un nou director executiv comercial pentru segmentul business
Romtelecom l-a numit pe Mihai Tudor in functia de director executiv comercial, pe segmentul business.

El are 52 de ani, este de profesie inginer electronist si are o experienta impresionanta de peste 25 de ani in industria locala si internationala de IT&C, potrivit unui comunicat al companiei, remis Ziare.com.

Ultima pozitie detinuta a fost cea de Director General IBM pentru sud-estul Europei.

De asemenea, Mihai Tudor are un certificat in Administrarea Afacerilor de la Swinburne University of Technology, Melbourne Australia si un MBA in cadrul OUBS, Milton Keynes UK.

Cele mai dorite beneficii extrasalariale la cele mai bune costuri pentru compania ta: card de masa Up Dejun cu 0 costuri de emitere + abonament medical Regina Maria la cel mai bun pret de pe piata: de la 3 euro/luna/angajat. Obtine oferta AICI!

Mihai Tudor isi va incepe activitatea de la 1 decembrie.

"Romtelecom este una dintre companiile fanion ale industriei tehnologice de varf romanesti. Ma alatur unei echipe castigatoare, cu entuziasm si dorinta de a extinde si perfectiona serviciile oferite clientilor business si cu convingerea ca traditia si inovatia reprezinta ingrediente de dorit si de succes pentru orice organizatie", a spus acesta.

Mihai Tudor va coordona structurile: vanzari conturi strategice, vanzari corporate, vanzari GBM si structura de operatiuni comerciale business, care include activitatile de management al produsului, marketing, call center si integrare sisteme.

Pozitia de Director Executiv Comercial pentru segmentul business a fost ocupata anterior de George Makowski, care a parasit compania la 1 august.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1338 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor