Ziare.com

Romtelecom va disponibiliza 600 de angajati pana in luna mai

Joi, 18 Februarie 2010, ora 16:03

   

Romtelecom va disponibiliza 600 de angajati pana in luna mai
Romtelecom, cel mai mare operator de telefonie fixa din Romania, a anunta ca va disponibiliza 600 de angajati pana in luna mai.

"Divizia de Operatiuni, care este cea mai mare din cadrul companiei, trece prin schimbari majore, care constau in trecerea la unitati de teren formate dintr-o singura persoana, in loc de doua, si implementarea altor proceduri de lucru si software in dispeceratele care nu le folosesc deja", a declarat pentru Money. Cristina Popescu, directorul de relatii publice din cadrul companiei.

Romtelecom are in prezent aproximativ 9.600 de angajati. Toti angajatii care parasesc compania primesc pachete compensatorii, iar pachetul va avea valoare dubla fata de ceea ce prevede contractul colectiv de munca in vigoare.

Angajatii Romtelecom pot primi pana la 40 de salarii compensatorii, in functie de salariu si vechime. Reducerea posturilor se face ca urmare a investitiei in noi tehnologii.

Cele mai dorite beneficii extrasalariale la cele mai bune costuri pentru compania ta: card de masa Up Dejun cu 0 costuri de emitere + abonament medical Regina Maria la cel mai bun pret de pe piata: de la 3 euro/luna/angajat. Obtine oferta AICI!

"Principala modificare va fi tranzitia de la echipe de doi angajati, la unitati ce includ un singur angajat. La finalul acestui proces vor fi aproximativ 1.500 de unitti active de teren, cu aproximativ 300 mai multe decat in prezent", spun oficialii operatorului.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1059 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor