Ziare.com

Romtelecom ofera supraveghere video pentru companii

Miercuri, 24 Februarie 2010, ora 16:47

   

Romtelecom ofera supraveghere video pentru companii
Romtelecom a lansat un serviciu de supraveghere video prin intermediul conexiunii la Internet. Acesta este adresat companiilor care vor sa isi creasca nivelul de siguranta al afacerilor cu investitii cat mai mici.

Serviciul BlueCam are un mod de plata unic pe piata: clientul nu are niciun cost initial, echipamentul fiind oferit in custodie. Instalarea, cablarea si activarea sunt gratuite pentru un numar nelimitat de camere video, iar intretinerea si service-ul sunt asigurate de asemenea gratuit de Romtelecom. Singurul cost care revine clientului este un abonament lunar incepand de la doar 6,5 euro pe luna pentru fiecare camera instalata, porivit unui comunicat al Romtelecom.

"BlueCam este o solutie la cheie pe care o oferim companiilor interesate sa creasca nivelul de siguranta a afacerilor lor, fara a necesita insa o investitie costisitoare in echipamente si aplicatii software," explica George Makowski, Director executiv comercial, segment business, Romtelecom.

Clientul poate accesa serviciul BlueCam prin intermediul unui portal dedicat care ii permite vizionarea si controlul fiecarei camere in parte. Accesabil la adresa www.bluecam.ro de pe un computer sau un telefon mobil, portalul permite, prin autentificare, urmarirea centralizata a tuturor echipamentelor instalate, impartite pe locatii.

Cele mai dorite beneficii extrasalariale la cele mai bune costuri pentru compania ta: card de masa Up Dejun cu 0 costuri de emitere + abonament medical Regina Maria la cel mai bun pret de pe piata: de la 3 euro/luna/angajat. Obtine oferta AICI!

Camerele pot fi controlate de la distanta si au facilitati de detectare a miscarii si vedere pe timp de noapte chiar si in lipsa unei surse de lumina.

A.T.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1848 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor