Anunt despre Romtelecom si Cosmote: Mii de oameni lucreaza la asta

Joi, 14 August 2014, ora 17:30
7427 citiri
Anunt despre Romtelecom si Cosmote: Mii de oameni lucreaza la asta
Foto: playtech.ro

Romtelecom si COSMOTE Romania au anuntat, joi, noile denumiri oficiale, ca urmare a deciziilor luate de conducerile companiilor.

Astfel, incepand cu jumatatea lunii septembrie, acestea vor functiona sub acelasi brand: Telekom Romania.

De la aceasta data, denumirile legale vor fi Telekom Romania Communications S.A. (in loc de Romtelecom S.A.), respectiv Telekom Romania Mobile Communications S.A. (in loc de Cosmote Romanian Mobile Telecommunications S.A), se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

Ce se va intampla cu magazinele Germanos

Ce inseamna gruparea celor doua branduri sub "T":

In total, 43 de magazine corporate vor fi renovate in intregime anul acesta, in linie cu identitatea si grafica noului brand. Dintre acestea, sapte concept stores vor oferi clientilor o experienta interactiva, hi-tech, conform standardelor Deutsche Telekom;

  • un singur Call Centre, un singur website si o singura prezenta in social media pentru toti utilizatorii de servicii fixe sau mobile.

"In acest moment, unul din doi romani folosesc serviciile noastre fixe sau mobile. Impreuna, suntem o mare comunitate, conectata prin tehnologie si experiente impartasite. Asta ne onoreaza si, in acelasi timp, ne da o mare responsabilitate: sa livram o experienta 'T' completa, asta insemnand tehnlogie competitiva, servicii inovative si o filosofie de brand reinnoita.

Foarte multa energie, pasiune si profesionalism sunt investite in acest proces complex de rebranding, cu numeroase proiecte si echipe din cele doua companii care lucreaza impreuna, sincronizat" a declarat Nikolai Beckers, CEO Romtelecom si COSMOTE Romania.

Cati oameni lucreaza la acest proiect

Pentru a implementa schimbarile, peste 2.000 de oameni lucreaza la mai mult de 100 de proiecte complexe de marketing, vanzari, IT, resurse umane sau din domeniul imobiliar.

"Nu va exista nicio discontinuitate in serviciile oferite. Toate ajustarile necesare corespunzatoare procesului de rebranding vor fi efectuate fara probleme si nu vor necesita actiuni suplimentare din partea clientilor. Dupa finalizarea proiectului, toate produsele si ofertele actuale vor fi continuate si vor fi inlocuite, treptat, de produse sub brandul 'T'", se mai arata in comunicat.

Brandurile "T-mobile" si "T" sunt detinute de germanii de la Deutsche Telekom.

Cand a inceput rebrandingul

Actionarii grupului telecom elen OTE, care detine Romtelecom si Cosmote, au aprobat in luna mai rebrandingul celor doua companii din Romania.

Romtelecom si Cosmote isi schimba numele - afla de ce trebuie sa sune nemteste

In urma acestei intelegeri, operatorii autohtoni au obtinut dreptul de utilizare a brandului "Telekom".

C.P.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Aliații lui Putin și amenințarea serioasă asupra democrațiilor occidentale. Cristian Felea: China și Rusia sunt interesate de dominație, un „neo-sclavagism” cu altă față VIDEO
Aliații lui Putin și amenințarea serioasă asupra democrațiilor occidentale. Cristian Felea: China și Rusia sunt interesate de dominație, un „neo-sclavagism” cu altă față VIDEO
Într-un prezent marcat de tensiuni politice și economice ajunse într-un punct critic, Organizația de cooperare economică internațională BRICS ocupă 40% din PIB-ul global, unde Rusia este...
Visul românilor de a ajunge în Grecia pe o infrastructură de mare viteză. Expert: „Nu vă faceți speranțe că va fi mâine gata”
Visul românilor de a ajunge în Grecia pe o infrastructură de mare viteză. Expert: „Nu vă faceți speranțe că va fi mâine gata”
Ministrul grec al Transporturilor, Christos Staikouras, a punctat joi, 11 aprilie, importanța conexiunii dintre statul elen și România, prin extinderea unui proiect de infrastructură...
#schimbare nume Romtelecom, #schimbare nume Cosmote , #servicii