Romtelecom va lansa un nou portofoliu de servicii de Internet de mare viteza

Marti, 16 Martie 2010, ora 14:21
2488 citiri
Romtelecom va lansa un nou portofoliu de servicii de Internet de mare viteza

Romtelecom va lansa pe 22 martie un nou portofoliu de servicii broadband, prin care actualele oferte vor fi simplificate.

"Clientii nu sunt preocupati de tehnologiile folosite, sunt interesati de experienta in sine - adica sa primeasca serviciile pe care si le doresc, la viteza pe care o gasesc satisfacatoare, la un pret corect si cu asistenta tehnica de incredere atunci cand au nevoie de sprijin.

Facem tot ce putem pentru a le oferi clientilor nostri aceste lucruri si credem ca noul portofoliu de broadband ii va ajuta sa identifice mai usor acel produs care sa raspunda cel mai bine asteptarilor lor, indiferent de tehnologia utilizata", sustine Yorgos Ioannidis, directorul general al Romtelecom, conform unui comunicat al companiei.

Cele trei pachete simplificate adreseaza toate segmentele de nevoi legate de utlizarea Internetului. SURF este un abonament pentru clientii care folosesc ocazional internetul, cu viteze de 2 Mbps pentru download si tarife incepand de la 2,9 euro/luna, fara TVA.

PLAY este un abonament potrivit pentru majoritatea utilizatorilor, oferind viteze intre 4 si 50 Mbps, in functie de tehnologia utilizata. Tarifele incep de la 4,4 euro/luna, fara TVA.

POWER se adreseaza celor care folosesc intens internetul, cu nevoi ridicate de download care variaza intre 8 si 100 Mbps, in functie de tehnologia folosita. Tarifele lunare incep de la 5,9 euro/luna, fara TVA.

Alaturi de noua oferta de broadband, Romtelecom mai lanseaza, ca un beneficiu pentru clientii sai, doua produse de securitate online, Norton AntiVirus 2010 si Norton Internet Security 2010, cu preturi care incep de la 1 euro pe luna (fara TVA). Noii clienti Clicknet vor beneficia de gratuitate pe o perioada de 3 luni pentru oricare dintre cele doua produse Norton.

Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
YouTube a implementat recent un nou codec destinat îmbunătățirii eficienței compresiei video, dar această schimbare a generat probleme pentru utilizatorii de dispozitive mai vechi, inclusiv...
#Internet Romtelecom, #servicii internet Romtelecom , #servicii